Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Bardzo ładnie [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnie [emoji5]
To K lubi najbardziej na plecach no ale wtedy też najbardziej chrape, każe mu się wtedy odwracać na bok i jest troszkę lepiej. Albo jak mu każe oddychać ustami to też mniej chrapie. Nie pamiętam co dokładnie mu lekarz powiedział na temat tego ciągłego spływania kataru z zatok, ale wiem , że musi mieć zabieg. A co O miał z kręgosłupem ?niestety odwrotnie - jak się chrapie to się zwykle śpi bardzo płytko, bo chrapanie zaburza wejście w fazę głębokiego snu...
O jest po operacji przegrody, i jak pisałam, chrapie tylko na plecach, ale na boku jest ok, zwłaszcza jak trochę wzięłam się za jego kręgosłup - budzi się dużo bardziej wyspany![]()
Ładny brzuszek [emoji106]
Hahaha to samo sobie pomyślałam , ale nie chciałam napisać [emoji23]Taaaa albo czeka na okazje hahahaha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No dokladnie[emoji5]Rano biorę witaminy, Wit.C , magnez. I wieczorem magnez. Więc magnez wezmę zaraz ale reszte już sobie oszczędzenie w takim razie.
Ojoj, a po porodzie to dopiero urosna[emoji53]A tak w ogóle, to mi znowu piersi urosły [emoji33][emoji20]
Miałam zamówione większe staniki na wszelki wypadek... 70K... Cholera.... (tak naprawdę 65K, bo jest mega ścisły, ale i tak....) [emoji20]
![]()
Powiedz mu, że jak chrapaniem małą obudzi, to on będzie usypiać, może go to zmobilizuje [emoji6]Nie mam dobrych doswiadczen z laryngologami na nfz, wiec sama nie jestem przekonana. Ale tez mu mowilam. No ale to trzeba sie wybrac najpierw po skierowanie[emoji6] A juz dawno mial isc na kontrole tego cholesterolu i cos nie moze dotrzec.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Probowal Desnoranu. Albo nie dziala alvo za krorko stosowal.Jest chyba coś takiego jak "niechrapek" w aptece... Słyszałam, że jest cud takiego i stosuje Się to przed snem
![]()
Skutki siedzenia przy komputerze od x lat.. Pospinane mięśnie, wada postawy, itd - to da się skorygować masażem i ćwiczeniami, i pilnowaniem właściwej pozycjiTo K lubi najbardziej na plecach no ale wtedy też najbardziej chrape, każe mu się wtedy odwracać na bok i jest troszkę lepiej. Albo jak mu każe oddychać ustami to też mniej chrapie. Nie pamiętam co dokładnie mu lekarz powiedział na temat tego ciągłego spływania kataru z zatok, ale wiem , że musi mieć zabieg. A co O miał z kręgosłupem ?
Hahaha, znowu[emoji23]![]()
Nigdy nie zrozumiem swijego psa i jego pozycji do spania [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom