reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

My to się z mężem zawsze tylko śmiejemy, że nie musimy się zastanawiac nad kolorem oczu dziecka☺️ obydwoje mamy niebieski wiec nie ma innej opcji bo to gen recesywny☺️
U mnie znowu ja prawie czarne oczy ,synek ma po mnie ;) ciekawe jak córeczka chciałabym też żeby miała oo mnie ;) mąż ma takie kocie ;)

reklama
Co do imion psów w domu u rodziców mam zwykłego kundelka malutkiego wabi się BAZYL ale mój tata wola do niego BADYL ;D
Różne też śmieszne imiona dla psów słyszałam [emoji16][emoji16][emoji16] np. Można mając psa i suczkę nazwać Guzik i Pętelka i mówić Guzik z Pętelką[emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ale czasami też wzrost może isc za dziadkami albo z kimś z rodziny. Mojej mamy rodzice wysocy babcia 174, dziadek 178 3 rodzeństwa moja ciocia 172, wuja niecałe 170 a moja mama 164 mama mojej babci była niska. Moi rodzice mama 164, tata 170 siostra niecałe 170 ja 178 poszłam w genach za babcia. Jest nas 10 wnukow, wszystkie dzieci mojej babci miały brazowe oczy i ich małżonkowie rowniez. Siostra mojej mamy ma 3 dzieci wszystkie mają brązowe. Brat mojej mamy ma 5 dzieci i tylko moj kuzyn ma ma niebueskie identyczne jak moja babcia i u nas siostra ma brązowe a ja niebieskie tez takie jak babcia. Z kuzynem wygladamy jak rodzeństwo [emoji5]️
Ja mam też oczy po pradziadku i tak samo moja ciotka :) wszyscy maja niebieskie a my brązowe

f2w39n7303c24ozn.png

A tak ogólnie witam się z rana☺️ kciuki za wizyty i badania. Mi dzisiaj bylo ciężko w toalecie idę codziennie ale nadmiar czekolady ostatnio chyba zrobił swoje
Ja o czekoladzie i słodkim mogę teraz zapomnieć ;/ ale powiem wam że jak się dowiedziałam że mam cukrzycę to od razu mi zbrzydły ,obraziłam się na nie ;)

Różne też śmieszne imiona dla psów słyszałam [emoji16][emoji16][emoji16] np. Można mając psa i suczkę nazwać Guzik i Pętelka i mówić Guzik z Pętelką[emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Nigdy nie zapomne jak kiedyś siedzimy sobie na ławeczce a facet Kinga chodź tu do mnie ja się odwracam a on do jamnika hahahaha

Nigdy nie zapomne jak kiedyś siedzimy sobie na ławeczce a facet Kinga chodź tu do mnie ja się odwracam a on do jamnika hahahaha
Noo jak jeszcze ludzie dają imiona dla psów rzadziej spotykane a bardziej śmieszne na te czasy to inaczej niż jak takie popularne [emoji4][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] wujek mojego faceta ma psa Tosie... A to takie piękne imię

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry