reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
1522996602-e6153d446cd97f40-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ale ci pileczka urosla. Juz wieksza od cycochow. Super ze waga stoi !

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja duzo piję minimum 2 litry ale tak już spory czas mam że ciagle pić mi się chce

Ja mialam 1. Bo poza tym biore furagine ,żuravit,witamine c. Pamietaj tylko przed wypiciem wysikaj sie. I wypij przed spaniem. Pozniej nie popijajac juz,chodzi o to zeby jak najdluzej byl w ogranizmie i zeby go nie rozcieczac. Tak mi ginka mowila.

Tak zrobiłam, gin mi powiedział, że drugą mam przyjąć po 24 h.

Hey jak tam wizytowala któraś mamusia ?[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja miałam wczoraj wizytę :) Mały wychodzi na tydzień starszego i waży 1035g :)

Kurcze ale ci pileczka urosla. Juz wieksza od cycochow. Super ze waga stoi !

No piłka cudna z córka nie miałam takiego brzucha szlam wszerz biodra brzuch a teraz tylko do przodu
Jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to biorę się za trzecie dziecko [emoji23]

Tak zrobiłam, gin mi powiedział, że drugą mam przyjąć po 24 h.

Ja miałam wczoraj wizytę :) Mały wychodzi na tydzień starszego i waży 1035g :)
Wow super a ty juz po glukozie ? Bo mi właśnie dał i mam krew później 1h po wypiciu glukozy badanie a potem po 2h kolejne badanie i mam stresa bo kurde ciężko mi z ta glukoza [emoji53]

w4sqgzu395zb6ngs.png

No piłka cudna z córka nie miałam takiego brzucha szlam wszerz biodra brzuch a teraz tylko do przodu
Jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to biorę się za trzecie dziecko [emoji23]

Jednak cos w tym jest ze chlopaki bardziej pileczki a dziewczynki rozlane brzuszki. Najwazniejsze ze zdrowo rosna. Ale powiem ci ze 3 fajna sprawa. [emoji4] [emoji12]

reklama
Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.

Do góry