TakFajny efekt
A utrzymuje się tak cały dzień?
![]()
A olejki mam obecnie takie

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakFajny efekt
![]()
Może jakaś narzute na łóżko, pościel , komplet ręczników? Myślę że takich rzeczy nigdy nie ma za wiele[emoji5]Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.
Piękne [emoji173]Już nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Właśnie? Bo u mnie to wszelkie loczki, fale itp znikają bardzo szybko. A jakiej pianki używasz?Fajny efekt
![]()
Jak 28.06, to do następnej nie doczekamy, bo będzie 4 tygodnie później, czyli ponad 2 tygodnie po terminie [emoji6]Ooo to muszę zobaczyć kiedy w lipcu jest pełnia
Pięknie wyglądają [emoji7]
Póki co właśnie pościel chodziła mi po głowie i spodobał mi się pomysł @oliwka_11 na sokowirówkęMoże jakaś narzute na łóżko, pościel , komplet ręczników? Myślę że takich rzeczy nigdy nie ma za wiele[emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola nie mam pojecia.....mozesz powiedziedziec jak beda pytaly ze przydalaby sie dla was a pozniej dla malego. Najwyzej zrzuca sie po 20 a nie po 10zl. Hihi nie zbiednieja. A jak nie to blender kielichowy dobry do smoothie i do koktaili mlecznych z owocami. Do miksowania zupek itd.Ooo sokowirówka, faktycznie fajny pomysł, tylko czy uda się coś znaleźć w takiej niskiej kwocie
Poszłam grzecznie siku![]()
Najpierw muszę wyleczyć tą *** nadżerkę...Dziewczyny dzialajcie jedno po drugim . miedzy Oliwia a Bartkiem jest 11mc roznicy. Zaszlam w ciaze jak bylam 4 mc po cc. Po zakrzepicy,nadcisnieniu itd. Takze mozna ,mozna.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm no to średnioJak 28.06, to do następnej nie doczekamy, bo będzie 4 tygodnie później, czyli ponad 2 tygodnie po terminie [emoji6]
![]()
Dalej jest , ale niepowiekszyla się umylam, znów nasmarowalam wazelina i poczekam do czwartku może się zagoji jeśli to jakaś rankaJak dziś sytuacja z tą bułą ?