reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie chyba w tym problem, że to dopiero 15 tydzień, a kilka tygodni a powiedzmy kilkanaście... [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie niewiem jak to wygląda [emoji20] czy aż tak długo się da . Oby coś się udało

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde ciężko mi bo ja 26 tydzień kończę a ona za chwile straci juz 3 raz ale ma 3 cory i z tamtym partnerem było ok ten ma brata chorego może przez to w genach coś jest najgorsze ze czuje ruchy

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ogarnęła się matka [emoji1] [emoji123] chwilowe załamanie było wczoraj bo dopiero wyszłam że szpitala a znow coś i aż mi ręce opadły a Ty jak ?Jak noga?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Moga coraz lepiej,kupilam ponczochy uciskowe i wraca do normy. Juz nie robi sie fioletowa[emoji27] i obrzek zmalal. Ale musze ja oszczedzac. Tzn nie stac i chodzic dlugo za jednym zamachem. Kochana a ty panikuj ile chcesz my jestesmy os tego zeby do pionu cie ustawiac.......ewentualnie opierdzielac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Karla mnie zainspirowała i tez chyba zrobię napad na Maka po.. póki co próbuję dotrwać do ostatniego pobrania. Muli mnie.... aaaaa. ... :(

Zgadzam się z dziewczynami, pościel, coś do domu.... albo masaż dla dwojga..! :D

Dzięki, łączę się z Wami telepatycznie w bólu....

Bardzo ładne :D

Marika, super włosy. Ale tyłek jaki masz zgrabny! Zazdrość...!!!

...jeszcze 30 min u mnie.... ale za drugim razem tak mi boleśnie pobraly krew że jezcze czuję... Na czczo pobierali mi z palca i miałam 85.
To masz piekny wynik z palca ....ja mialam 95 niestety. Dasz rade jeszcze jedno klucie mi za kazdym razem w to samo kula.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry