reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jaka branza??

0d1ysek204b7r6bk.png
Salon operatora komórkowego. Wytrzymałam 3 lata - o 2,5 za dużo [emoji14] Nie wracam tam po macierzyńskim :)

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Nad kolorem oczu pewnie się będę długo zastanawiać, O ma niebieskie a ja nieokreślone [emoji23]

Ale może włosy będzie miała kręcone - ja mam mocno, O trochę, teść mocno, teściowa całkiem proste ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To u nas podobnie z oczami, tylko ja mam zielone, a M takie niebiesko-zielone, zalezy jak swiatlo pada[emoji6] I mloda ma po nim. I tak na prawde nie wiem jakie ona ma[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witam się weekendowo :D w końcu! Jeszcze tylko 9 razy do pracy :D Wczorajsze ważenie zmotywowało mnie do picia wody :D Obiecałam sobie pić butelkę dziennie, mam nadzieję, że jakoś dam radę. Liczę, że to woda się zatrzymuje, bo dziwne, żeby przytyć prawie 3kg w miesiąc. W ogóle to miednica się w ciąży powiększa? Wczoraj mierzyłam wszystkie spódnice jakie mam i do żadnej nie wchodzę w biodrach chociaż nie zauważyłam, żeby doszło mi tam jakoś sporo tłuszczyku.
Oczywiscie, ze miednica sie poszerza zeby dzidzi latwiej bylo wyjsc[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry