reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój mi być Benek xd ale nie pozwoliłam i na szybki wymyśliłam Skubi haha :D i tak zostało :D
Ja bym się też chciała obrazić a ostatnio tak mnie ciagnie:/
Ja kupiłam dzisiaj dwie czekolady, rogalika, 4kitkaty, trzy Grześki, jednego zająca, dwa Kinder bueno, dwie paczki chipsów. Mam nadzieję , że nie zjem wszystkiego w jeden dzień :D
Nad kolorem oczu pewnie się będę długo zastanawiać, O ma niebieskie a ja nieokreślone [emoji23]

Ale może włosy będzie miała kręcone - ja mam mocno, O trochę, teść mocno, teściowa całkiem proste ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja się zastanawiam jak będzie u nas.
Ja jak byłam mała : bardzo jasny blond , kręcone bardzo. Teraz ciemny blond, niebiesko/zielone oczy.
K jak był mały : rudy, piegi po 5latach blondyn i tak do teraz, niebiesko-zielone oczy
Moi rodzice : blond włosy, tata kręcone jak był młody, mama też a teraz normalne
Rodzice K : ciemne włosy, mama kręcone , tata normalne .
:D pewnie będzie miała blond kręcone włoski :D mały aniołek :D

reklama
Wyciszylam się w nocy , zaczęłam sobie tłumaczyć , że za 3 m-ce będę mama i muszę być silna , stwierdziłam że jak nie będzie jeszcze większe to normalnie w czwartek powiem o tym lekarce dopiero wyszlam ze szpitala przed wyjsciem byłam badana więc jakby tam coś się działo wcześniej to pewnie lekarka by zwróciła uwage. Pewnie tak jak dziewczyny pisza , to od tego golenia bo na prawdę dziennie się tam "ogarnialam " , do tego częste badania i coś się tam musiało podraznic [emoji8] a Ty jak się czujesz Kiniu?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No i bardzo dobrze! Swietne podejscie. Jestem z Ciebie dumna[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Karla88 ta hiszpanka zupełnie zabrała Ci brzuch...!! :o

Witajcie[emoji3]
Zycze powodzenia dzis na wizytach!

Tobie również! Będziesz potwierdzać płeć dzisiaj?

Ale apetyt tym Mc Donaldem robicie ☺️

Ja wywinęłam się ze śniadania z powodu jazdy na twarożek ale coś czuję że znajdę się tam w okolicach obiadu....

Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za co

A ja przez chwilę myślałam że taka forma mojego nicka :D

Hej, po glukozie w porządku :) smakowało jak ciepły, wygazowany sprite :p
przyjechałam do domu zjadłam bułkę i jest mi dobrze :) myślałam, ze Nikoś będzie szalał po glukozie ale go chyba uspała ;) bo się jeszcze dziś nie ruszył :(

O rety... ty to jesteś optymistką! :D Ale myślę, że mogą tego Twojego opisu używać przed badaniem żeby zachęcić pacjentki ;)

Czyli ciąża donoszona...można rodzic [emoji16][emoji16] ciekawe czy ktoras z nas faktycznie zacznie wtedy rodzic [emoji16] ale byłby tlok w szpitalach

Ja też zaczęłam rodzić przy pełni, dlatego w "moim" szpitalu nie było miejsc...

Leżę sobie na kanapie, piję kawę... w domu cisza i pusto... nawet niezły relaks :)

Ja już myję na leżąco w wannie, choć nie lubię, albo klękam... Jak ostatnio zrobiłam więcej skłonow nadwannowych (farbę spłukiwałam..) to potem skurcze miałam, więc od tego czasu się pilnuję..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ukleknac nie moge:/ jeszcze miałam pomysł na siedząco ale póki jeszcze daje radę to stoje

No ale przeciez powinnas byc przyjeta w ciagu 7 dni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mnie cukrzyca wykryta w piątek, w poniedziałek pierwsza wizyta w poradni diabetologicznej, dostałam glukometr i po tygodniu kontrola z wynikami. Wszystko na NFZ także nawet się nie zdążyłam prywatnie umówić. Tutaj wszyscy bardzo poważnie podchodzą do tematu, mój ginekolog również.

@olaaa7 ja mam na to sposób, po prostu sie nie wazę :-D
A tak na serio to ostatnio sie warzyłam w grudniu i myśle, ze jak w poniedziałek stanę na wagę to moge być w lekkim szoku :eek::p
No mnie ważą zawsze przed wizytą u gina więc chcąc nie chcąc się dowiaduje :p

Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???
1523010763-bfe4a4a369be1f29-aaaaaa.jpeg
1523010776-a3082c368523fb8f-aaaaaa.jpeg
1523010795-bcb685b48d0fade2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wyglądasz, tylko gdzie ukryłaś brzuch? :D

reklama
Do góry