reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moga coraz lepiej,kupilam ponczochy uciskowe i wraca do normy. Juz nie robi sie fioletowa[emoji27] i obrzek zmalal. Ale musze ja oszczedzac. Tzn nie stac i chodzic dlugo za jednym zamachem. Kochana a ty panikuj ile chcesz my jestesmy os tego zeby do pionu cie ustawiac.......ewentualnie opierdzielac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaak macie pisemną zgodę, że jak trzeba to żeby mnie opier*** [emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji8] [emoji8] [emoji8][emoji8] jesteście kochane wszystkie na prawde

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znalezione podczas siedzenia w poczekalni..

1523004319-b21a126b7c8b4b4f-aaaaaa.jpeg

:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23]

Nie mogłam spać w nocy, więc odpuściłam poranny pomiar cukru wiedząc, że wynik będzie zły. No i wynik po śniadaniu przekroczony niestety :/ Mam nawrót przeziębienia czy innej alergii i znowu katar, kaszel i lzawiace oczy :/ Zbieram się powoli na wizytę u neurologa.
Z dobrych wiadomości Pan od remontu może zacząć 14 04 i robota mu zajmie około tygodnia. Na ten czas się wyprowadzamy razem z kotem do teściów lub do wynajętego mieszkania/hotelu. Boje się, że będę miała daleko do szpitala w razie czego...
Obyś nie musiała korzystać z usług szpitalnych, super że tak szybko to ogarnie oby dalej się wszystko pomyślnie szlo[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry