reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale chociaż trzymają się jakiejś tonacji [emoji6]
Ale przyznam, że czasem bywa z tego powodu zabawnie [emoji23]
Kiedyś na imprezie taki jeden gapił mi się w dekolt, mówię mu, żeby się tak nie gapił, to on mi na to, że przecież w oczy mi patrzy... To ja zamknęłam oczy i pytam, jaki mam kolor [emoji23]
Zaczął kombinować, że ciemno, i w ogóle, a najlepsze jest to, że tak naprawdę jakiego by nie podał, to nie mogłabym zaprzeczyć [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha, no dobre[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hej, po glukozie w porządku :) smakowało jak ciepły, wygazowany sprite [emoji14]
przyjechałam do domu zjadłam bułkę i jest mi dobrze :) myślałam, ze Nikoś będzie szalał po glukozie ale go chyba uspała ;) bo się jeszcze dziś nie ruszył :(
Super, ze juz po! Moja przez cale badanie szalala, a potem spala jak cukier spadl[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieję tylko, że z rozmiarem trafiłam bo w bonprix to tak roznie z tymi rozmiarami. Ale przyjdą to sie dowiem [emoji5] to już 3 paczka na ktora czekam[emoji5]
Chyba i ja się skusze zrobię sobie jakąś przyjemność jakoś przestałam o siebie dbać wielki czas powrócić do zakupoholictwa [emoji23] do tego bym chciała jakieś ładne białe trampeczki czyli mam misję na popoludnie[emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz :)
1523000436-51758633d28471d9-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczne :) w jeden warkocz ? Robią mi się podobne , ale nie a tak mocno pofalowane :p
Wady wzroku w chwili obecnej nie kwalifikują do cc. Jedynie choroby siatkówki i rogówki (odklejanie się, splaszczenie).

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A jeśli ja miewam bóle głowy, przy tym mdłości i zaburzenia widzenia , a zdarza mi się nie wiadomo kiedy, w różnych sytuacjach , boje się , żeby nie zdarzyło się to podczas porodu , podczas stresu , bo mogło by być źle. Nie widzę osoby przede mną, obraz mi lata. Powinnam o tym powiedzieć lekarzowi ?

Do góry