SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Możecie hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] to jest ogólna reklama sukienki [emoji23]A mozemy patrzeć? Hahahaha a serio pieknie wyglądasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Możecie hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] to jest ogólna reklama sukienki [emoji23]A mozemy patrzeć? Hahahaha a serio pieknie wyglądasz
***** jeszcze jak z niej wydali się mały to mają pokazać czy chowa czy zostawia ja pierdole ale przejdą masakrę [emoji22] [emoji22] [emoji22]Nawet niewiem co napisać tak mi strasznie przykro , biedna kobietkazresztą mąż też [emoji20]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaa sam sex pieknieeee[emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Trochę Was dziś pomęczę swoją osoba, ale przyszła sukienka z misimi o której chyba wczoraj Wam pisałam [emoji16] i się zakochałam p.s z tylu na łóżku koce bo jak widać to jest centrum dowodzenia mojego psa, który szuka kotów przez okno [emoji23] i tak naprawdę narazie to jest tylko psa pokój![]()
![]()
![]()
Ponoć krwiak był on wyciekł i pociągnął małego za.soba [emoji22][emoji22]Nawet niewiem co napisać tak mi strasznie przykro , biedna kobietkazresztą mąż też [emoji20]
Kurdeee zapomniałam zapytać znów [emoji23] ale ze mnie gapaA mozemy patrzeć? Hahahaha a serio pieknie wyglądasz
To ta czerwień [emoji173][emoji7][emoji7] i ten bebzolek [emoji23][emoji173]O jaaa sam sex pieknieeee[emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
AhPonoć krwiak był on wyciekł i pociągnął małego za.soba [emoji22][emoji22]
![]()
A od czego to w ogóle zależy?***** jeszcze jak z niej wydali się mały to mają pokazać czy chowa czy zostawia ja pierdole ale przejdą masakrę [emoji22] [emoji22] [emoji22]
![]()
TragediaPonoć krwiak był on wyciekł i pociągnął małego za.soba [emoji22][emoji22]
![]()
Jak Twój Cię zobaczy toooooooo oooooo [emoji39]To ta czerwień [emoji173][emoji7][emoji7] i ten bebzolek [emoji23][emoji173]
![]()