reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Justek a powiedz mi jak Twój pępek ? Bo mój zmienia kształt jakiś taki podłużny się robi od jakiegos czasu jakby na boki się rozchodzil i zamyka [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że pytanie nie do mnie :D ale mój się strasznie dziwny zrobił :D nie dość , że zawsze wyglądał jak końcówka parówki tm:D to teraz zrobił się wypukły i tak opadl "końcówka" w dół , haha :D

reklama
Hihi ja też tak mówię a jak będzie miało dwa latka i będzie chciało codziennie czekoladę to też nie odmówimy? [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Narazie są malutkie i moga [emoji1] [emoji16]

Wiem, że pytanie nie do mnie :D ale mój się strasznie dziwny zrobił :D nie dość , że zawsze wyglądał jak końcówka parówki tm:D to teraz zrobił się wypukły i tak opadl "końcówka" w dół , haha :D
Haha dobre jeszcze trochę i założymy wątek o pepkach[emoji16] mój też zmienia kształt [emoji1]

Starszym też się ciężko odmawia jak zrobi ci takie oczy jak kot ze shreka i z miną niewiniątka, z rękami jak do modlitwy będzie mówić "mamusiu baaardzo proszę, ostatnia czekoladka" ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Widziałam wózek :) super jest :)
A no dwa dni różnicy to jak nic :D a kiedy miałaś wizytę ostatnio ? Ile ważyła twoja córeczka ? Nie wiadomo jak to będzie z wagą, moze być tak , że zaczniemy tyc sporo pod koniec z chociaż nie wiem czy to możliwe nagle łapać kilka kilogramów jak w ciągu trzech tygodni przytyłam kilo :p
Pewnie , że się pochwal zakupami. Ja poza ubrankami narazie nie kupuje nic, czekam do maja i kupujemy wszytko. Od smoczka po wózek :D
ostatni raz usg miałam na połowkowym ale miałam dwa razy na nfz i pozniej prywatnie, to wtedy chyba wazyla w 20,4 tyg 378 g jak dobrze pamietam :pna wiztyty chodze co 4 tyg ale bez usg bo moja gin na nfz ma za slaby sprzet..i wysyla mnie na usg do szpitala ale i tak za kazdym razem bylam prywatnie :) teraz bede miec dopiero usg na tym trzecim prenatalnym 25 maja to wtedy bedzie jakos 31 tydz :)
wozek mam, fotelik chyba z miesiac temu kupilam maxi cosi citi, czarny tez za okazyjna cene w super stanie , wanienka tez juz kupiona taka z ikei ,jutro jade po lezaczek bujaczek fisher price taki bardziej zwykly z wibracjami , to juz bedzie na pozniej :) ciuszkow na poczatej juz mam wystarczajco , jedynie moze dokupie jeszcze ze 3 jakies cienkie sweterki rozpinane zeby zalozyc jak bedzie chlodniej :)
tylko dla siebie nic kompletnie jeszcze nie mam... ale chyba w maju dopiero zaczne kupowac

reklama

Dobra, dobra [emoji16][emoji16] a może łapczywe mamusie wymiguja się, że to dziecko chce i dziecku się nie odmawia a chodzi o ich pażersywo? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] a jak się urodzi to wtedy " to niezdrowe" hahaha

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry