reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś tez na tarasie sibie zrobię porzadek i będę odpoczywać
Brzuch mnie boli [emoji20] na dole ciągnie chyba przecholowalam wczoraj z wynoszeszeniem niby nic ciężkiego ale jednak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie musisz odpocząć... A niestety, choć mówi się, że ciąża to nie choroba, to nawet jeśli wszystko jest ok, to trzeba się oszczędzać, i organizm sam się upomina czasem o odpoczynek....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@_agnieszka_ zazdroszczę, sama chętnie bym odpoczęła w taki sposób :)

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja bym chętnie poszła na spacer albo coś zrobiła, ale skoro nie mam takiej możliwości, to cieszę się, że chociaż na balkonie z książką mogę posiedzieć a nie w łóżku... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@SzczęśliwaCiężarna przypomnij mi z jakiej strony zamówiłaś ta sukienkę i powiedz mi czy brać taki rozmiar jaki się nosi czy większych,i czy materiał rozciagliwy
Misimi.pl :) każda sukienka ma rozpisana rozmiarowke [emoji16] ja kupiłam L :) jest rozciagliwa, ale tylko trochę a brzuch jest tak fajnie zrobiony, że tam spokojnie brzuszek się będzie mieścił do końca ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Hejo, ja już nie śpię, humoru brak ciąg dalszy.. No nic, będzie trzeba robić dobrą minę do złej gry żeby młodym było miło, no chyba że mi przejdzie i nawet udawać nie będę musiała, w razie czego mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe jak zawinę się do pokoju odpocząć..

Miłego dnia dziewczynki :*

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki, żeby przeszło i żebyś się zabawiła choć trochę :)

w57v9n73fe3ysoga.png

no helou!

Widzę że ominęło mnie wczoraj zbiorowe wąchanie majtek oraz dyskusja o kosztach dostawy ikeowskich pojemników z allegro... i z allegro :D :D :D Demyt! M. pojechał do szpitala na weekend, więc ja zostałam z młodym, wczoraj byliśmy do późna u znajomych (którzy mają 3 dzieci, więc był szał ;) ) i ja już zdążyłam wstać, umyć głowę, nadrobić Was a Fran jeszcze śpi :D Ojjjjj coś czuję że od lipca będę wspominać takie momenty kiedy dziecko śpi dłużej ode mnie z nostalgią :D

Przed cacaem była zupa, a za chwilę sałatka ziemniaczana (klasyczny Śląski szałot [emoji23])

Aga, jaki masz przepis na sałatkę ziemniaczną?? Ja pod tym wzgłędem jestem totalnie "poznańska", kocham wszystko co ziemniaczane :D

My tylko dzieciom dajemy 40zl a sobie pierdolę z pepco [emoji16] /QUOTE]

Eeeeeeee.....????:oo: Wyjaśnisz, bo nie wiem czy to fajny zwyczaj czy nie :-D:-D:-D

@Marika92, ja Ci mega współczuję, bo pakowanie całego domu to jest hardcore! W życiu nie dałabym rady w normalnych warunkach w 2 dni, a co dopiero w ciąży...! A może zorientuj się ile kosztuje wynajęcie jakiejś firmy przeprowadzkowej? Może jacyś znajomi jednak by Wam pomogli..?? Przecież nie dasz rady sama biedaku...!!! BTW gdzie są zdjęcia mieszkania? ;) :p

Jutro sobota , chodźmy na dyskotekę :D zobaczymy ilu wyrwiemy haha :D

...i jak wyniki??? :D Jestem pewna że sukces gwarantowany! :D

@Margana, cieszę się że wszytko good i Emilka została Emilką! :D

Ja was proszę za chwile się okaże ze połowie z nas wody odchodzą [emoji23] nie sprawdzajcie tego

Hhahaahah :D

Nie wiedziałam, że będziemy na tych urodzinach, są w tą niedzielę, więc raczej allegro odpada :(
Jutro rano O pojedzie do Auchan, i będziemy kombinować... Mam nadzieję, że sobie poradzi........ [emoji6]

W Auchan mają naprawdę dużo zabawek i myślę że dla chłopca w każdym wieku zawsze lego jest trafione, puzzle też spoko, ciastolina tak jak pisały dziewczyny też się sprawdzi

Ostatnia edycja:
Oj to odpocznij dziś :) ja męża muszę wyslac po jakieś leżaki do sklepu bo narazie tu na nowym nie mamy jeszcze nic do leżenia,oprócz stołu drewnianego i ławki która służyła też na budowie :D
Na budowę zamówiłam dwa duże dwuosobowe hamaki, ale na tym mini balkonie taki fotel dobrze się sprawdza (kupiony na allegro ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

no helou!

Widzę że ominęło mnie wczoraj zbiorowe wąchanie majtek oraz dyskusja o kosztach dostawy ikeowskich pojemników z allegro... i z allegro :D :D :D Demyt! M. pojechał do szpitala na weekend, więc ja zostałam z młodym, wczoraj byliśmy do późna u znajomych (którzy mają 3 dzieci, więc był szał ;) ) i ja już zdążyłam wstać, umyć głowę, nadrobić Was a Fran jeszcze śpi :D Ojjjjj coś czuję że od lipca będę wspominać takie momenty kiedy dziecko śpi dłużej ode mnie z nostalgią :D

Aga, jaki masz przepis na sałatkę ziemniaczną?? Ja pod tym wzgłędem jestem totalnie "poznańska", kocham wszystko co ziemniaczane :D
Pierdolę z pepco tzn świecznik np [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry