Strasznie mi przykroHey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroHey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()
Współczuję bardzoHey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()
Ja hm bez zmian w sumie , a teraz myślę co zjeść na śniadanie [emoji16] a Ty jak się masz?Tez stawiałabym na nospe.
@Onaszczesliwa2018 jak tam..?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()
O kurde Ty Kinia też [emoji20] czyli też spędź dzień w łóżkuWlasnie mam to samo brzuch jak na okres ciągnie w biodrach i potym skurcz brzuch jak kamień nospa już poszła w ruch
No ja to bym chyba w psychiatryku wylądowała straszna tragediaPrzykro mi bardzo. Pamiętam siebie z tego czasu po stracie i strasznie mi szkoda Twojej siostry i tego co przed nią![]()
Po porodzie sobie poukladasz olej to nie ma co ryzykować no mój mały też od wczoraj mało ruchliwy a jak coś tworzy to jakieś akrobacje może jak zjemy śniadanko to się ksieciunie obudza[emoji16]No dziś odpuszczam przesadziłam pierwszy raz na dodatek po tej glukozie wczorajszej wogole się nie rusza jak już to tak słabo czuć ze nie wiedziałam czy to napewno ruchy wiec wyciągnęłam ten detektor tętna bo chyba pierwszy raz się zestresowałam ale tętno od razu znalazłam 148 uderzeń wiec chyba jest tak ułożony
Japrdl teraz ja mam kryzys syf w chałupie remont a ja już nic nie mogę [emoji58] mama nie może mi pomoc bo 16.04 idzie na operacje biodra nie może nosić nic
Siostry nie mam będę musiała dzwonic do tej mojej sprzątaczki ehhhh a chciałam sama sobie poukładać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom