Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No całkiem sucho to też nie zawsze tam coś jest tylko raz więcej raz mniejU mnie raz więcej raz mniej ale sucho nigdy
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No całkiem sucho to też nie zawsze tam coś jest tylko raz więcej raz mniejU mnie raz więcej raz mniej ale sucho nigdy
Obroci spokojnie [emoji4]No to fakt. Pewnie dlatego tetaz jest lepiej i szyjka sie dalej nie skraca, bo mala nie napiera. Corka tak parla glowka, ze musialam lezec na lekach. Moze to faktycznie lepiej, ze jeszcze siedzi na pupci. Tylko niech sie obroci w odpowiednim momencie.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja czesto, ale jesze do srody stosowalam globulki. Zobaczymy jak bedzie teraz bez.A co do tej naszej wydzieliny [emoji5] to Wy tez tak często musicie zmieniac wkladki? Czy macie sucho jak Klaudia?
Dzieki, a Ty jak sie czujesz?Miłego popołudnia [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wam również :-)Dzień dobryo 9:30 jedziemy, więc będę miała co nadrabiać
miłego dnia :*
Wzajemnie miłego dnia ;-)Hejo, ja już nie śpię, humoru brak ciąg dalszy.. No nic, będzie trzeba robić dobrą minę do złej gry żeby młodym było miło, no chyba że mi przejdzie i nawet udawać nie będę musiała, w razie czego mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe jak zawinę się do pokoju odpocząć..
Miłego dnia dziewczynki :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja ci trochę muszę zmieniaćA co do tej naszej wydzielinyto Wy tez tak często musicie zmieniac wkladki? Czy macie sucho jak Klaudia?
Muszę często zmieniać....A co do tej naszej wydzieliny [emoji5] to Wy tez tak często musicie zmieniac wkladki? Czy macie sucho jak Klaudia?
Przeżyjesz... Trzymam kciuki [emoji106]W środę ;/ i już się stresuje co mi powie na cukry ( chociaż byłam u dietetyczki i powiedziała że są oki ale wczoraj i dziś trochę za duże miałam )
I że się wypisałam ze szpitala na żądanie ech...
I w końcu co z tą moja szyjka ? ...
Jakiś muszę przeżyć