reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja leżę na tarasie pokój Antosia dziś może się uda skończyć ściany są już pomalowane teraz tapeta mi czas szybko leci ale chyba dlatego ze jestem w ruchu cały czas praca firma dom masakra ja dziś ruchów prawie wogole nie czuje nie wiem tak się musiał ułożyć
A tymczasem
1523108250-1124e4d696b5a897-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wypoczywaj i relaksuj się [emoji106]

Hania dwa dni temu miała taki mało aktywny dzień (w sumie to ja większość dnia też przespałam... [emoji15]) za to dzisiaj rano poszalała trochę [emoji41]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Biorę się za nadrabianie Was. Samochody wypucowane na błysk. W moim był taki bałagan że pół domu tam znalazłam. Nowe tejpy założone. Teraz czekamy na znajomych. Można w końcu odpocząć [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wole nie zaglądać w zakamarki... Ale O zawsze uważał, że dbanie o auto to rola faceta, teraz nawet jakbym chciała, to nic nie zrobię, a jak on ma szorować auto, to wolę jakieś postępy budowlane.... Zwłaszcza, że autem często wozi jakieś materiały budowlane itd...
A potem po prostu trzeba będzie odwiedzic myjnię... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam się z Wami w 25 tygodniu :)
U mnie słoneczko, cieplutko. Kupiłam sobie parę ubran, buty. I co najważniejsze : KOMODE !:D w końcu. Do kompletu kupimy szafę, ale nie w tym miesiącu. Ma przyjść w piątek, skręcimy ja i mogę oficjalnie zacząć prac, prasować i układać [emoji173]️[emoji173]️
Miłej soboty :)
Wrzuć tu screena z internetu jak wygląda i napisz z jakiej strony bo ja też będę teraz sie zastanawiala nad komoda i szafa :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja też właśnie jakoś słabo czuje dziś jak popukam w brzuch to odpowie a tak to słabo nie wiem czy jak tak nie będzie do wieczora to nie pojadę na ip bo juz mnie wszystko doluje
Jak odpowiada na stukanie, to moim zdaniem jest ok, tylko kwestia ulozenia... Ale jeśli cię to uspokoi, to może faktycznie jedź na IP... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też właśnie jakoś słabo czuje dziś jak popukam w brzuch to odpowie a tak to słabo nie wiem czy jak tak nie będzie do wieczora to nie pojadę na ip bo juz mnie wszystko doluje

Może tak ułożone te nasze dzieci
Masz detektor tętna??? Jak czujesz takie napady strachu może sobie kup zawsze kiedy będziesz czuła niepokój sprawdzisz tętno i gdzie leży mały
Ja id wczoraj Orawie wogole nie czuje nic lekkie jakieś tylko puknięcie które nawet nie wiem czy jest ruchem ale mam ten detektor sprawdziłam tętno 148 na min wiec jest Ok poprostu tak sobie jakoś leży
Zreszta właśnie patrzę ze nasze dzieci mogą spac do 15 godz na dobę

reklama
Może tak ułożone te nasze dzieci
Masz detektor tętna??? Jak czujesz takie napady strachu może sobie kup zawsze kiedy będziesz czuła niepokój sprawdzisz tętno i gdzie leży mały
Ja id wczoraj Orawie wogole nie czuje nic lekkie jakieś tylko puknięcie które nawet nie wiem czy jest ruchem ale mam ten detektor sprawdziłam tętno 148 na min wiec jest Ok poprostu tak sobie jakoś leży
Zreszta właśnie patrzę ze nasze dzieci mogą spac do 15 godz na dobę

Hania bardzo reaguje na gwałtowne zmiany pogody (w sumie ja też...) - wtedy obie jesteśmy senne, mało aktywne itd.
Dla mnie najważniejsze jest, czy reaguje np na stukanie itd. Jeśli tak, to wychodzę z założenia, że jest ok, nawet jeśli to nie jest 15 minut szaleństwa tylko odstukanie mi raz czy dwa... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry