reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój rzadko reaguje na stukanie [emoji16] chyba ma mnie w nosie [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo [emoji23] czasem efekt jest odwrotny [emoji16] częściej jest odzew jak rękę położę, ale też nie zawsze

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hahaha już wiem !:D

Noo. Super sprawa :)

Hahaha. Bo ja od 12:00 do 22:00 nadrabiałam cały dzień postów. I rano spytałam o pudełka i dostawę, a kilka godzin później odpisywałam na coś co było napisane dużo dużo wcześniej. Na koniec właśnie wyszło , że się nie zrozumiałysmy :D dopiero wieczorem doczytałam , że chodzi o allegro :D jednak nie da się dogadać, jak ma się tyle zaległości :(
Ważne, że się w końcu udało [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] jesteśmy cierpliwe i jakoś dobrnelysny do porozumienia [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny mój mi zrobił na tarasie lezanke tzn mamy taki komplet mebli coś jak ma Karla dwa fotele i jedna taka ala kanapa tzn dwa fotele połączone w jedno i cały tułów mi się miesci żeby na tym lezec tylko nogi muszę mieć troszkę do gory bo przechodza przez oparcie myślicie że mogę tak spokojnie lezec? Zrobiła się taka piękna pogoda że aż mi żal było w sypialni lezec ale nie chciałabym zaszkodzić wiem że na pewno można z poduszką pod pupa bo to pisała Margana ale niewiem czy tak na płasko a nogi do góry też ?

Spokojnie możesz tak leżeć. Jak są obrzęki nóg w ciąży to zalecają takie leżenie z nogami wyżej.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na fotki z zakupów :D
Wrazie czego będziesz musiała wymieniacz gdyby rozmiar był zły :(

Taka : Zobacz załącznik 844946
Bo chciałam taka taka Zobacz załącznik 844947 , ale nie było. A zależało mi na czasie. I trochę się boje, czy mi starczy taka. I żebym nie była zła jak pojadę do większego miasta i znajdę taka jak chciałam 8szufladowa :hmm:
I do tego kupimy taka szafę : ale mam zdjęcie środka. Bo sama sobie wybierałam gdzie półki itp.Zobacz załącznik 844948

Zazdroszczę Wam tych tarasów, podwórka ,altanek , itp :huh: odpoczywaj sobie :* należy Ci się po całym tygodniu :)
No mam nadzieję że wejdzie mój zad w to co kupiłam [emoji23] A komoda i szafa super spokojnie się zmiescicir myślę [emoji123]

reklama
Do góry