reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co do pogody u nas pięknie;) jemy zaraz obiad i na drugi spacer ruszamy
e68c35931feab683b44a4b2e5ed9266f.jpg

Ale sliczna mamusia[emoji3] Co to za parczek?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A u nas wlasnie zaczela sie burza[emoji6]

Ja popakowalam zimowe ciuch i buty. Popralam szaliki i czapki. Chwile odpoczne i biore sie za prasowanie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Na pewno inaczej lezy[emoji6] Piwodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Margana a Ty na jaką długość szyjki masz założony pessar? Jeśli mogę zapytać
Pessar zakladany w 18tc na szyjke 2cm. Poki co trzyma i dalej sie nie skraca.
W pietwszej ciazy tez mialam pessar, ale wiecej przebojow. Teraz poki co jest lepiej.
A u Ciebie jaka szyjka?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A nawet nie najgorzej, dzieki[emoji5] Brzuszek sie napina, czasem pobolewa, ale jak widac nic to zlego nie oznacza. A u Ciebie jak?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A ja leżę coś mnie podbrzusze pobolewa ale to chyba od rosniecia jednak dzidzie też sporo rosną i mam jakoś znów tak więcej oplawow i takich wodnistych ale staram się być spokojna przy globulkach na pewno to normalne z tymi opławami, muszę powiedzieć mamie żeby kupiła mi nospe i poslala bo oni tutaj nic takiego nieprzepisuja i się ratować jak brzuch boli :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwy. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.
To i tak super, ze tak dlugo sie udalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Mam nadzieję , że wiedza co tutaj robią w pl pewnie już dawno miałabym passar albo szew ;/ bo spędza mi to sen z powiek...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry