Marta a Ty pisałaś że masz fotelik który można na płasko kłaść tak? Czy coś pomieszalam?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia o jakich fotelach piszecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta a Ty pisałaś że masz fotelik który można na płasko kłaść tak? Czy coś pomieszalam?
Albo się bał że zje też jego samego, dlatego siedział cicho, bo myślał że go w ten sposób nie zauważy[emoji23][emoji23][emoji23] Biedaczek obawial sie, ze jemu nic nie zostanie[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Piszesz o cybex pallas?Nie mam pojęcia o jakich fotelach piszecieale jeśli o samochodowych to cybex ma taki rozkładany dla noworodka. Ale drogi jest na maxa plus bardzo ciężki plus musisz mieć do tego specjalna bazę isofix w która nie wepniesz większego fotelika. No to się wypowiedziałam, ciekawe czy na temat [emoji23]
Tak tak samochodowy właśnie mnie zainteresowało to bo pomyślałam że jak będziemy tyle godz jeździć do pl to byłaby fajna opcja jakbym mogła małego w takim położyć ale jak później w ten isofix nie można wsadzić innego fotelika to też bez sensu bo ile w tym nosidełku tak na prawdę pojeździ kurczeNie mam pojęcia o jakich fotelach piszecieale jeśli o samochodowych to cybex ma taki rozkładany dla noworodka. Ale drogi jest na maxa plus bardzo ciężki plus musisz mieć do tego specjalna bazę isofix w która nie wepniesz większego fotelika. No to się wypowiedziałam, ciekawe czy na temat [emoji23]
Prawie trafiłaś, bo o samochodowych, ale chodziło o kiddy evolution pro 2, bo chyba taki ma Marta. Więc intuicja całkiem niezla[emoji122] A pamiętasz jak ten cybex się nazywa?Nie mam pojęcia o jakich fotelach piszecieale jeśli o samochodowych to cybex ma taki rozkładany dla noworodka. Ale drogi jest na maxa plus bardzo ciężki plus musisz mieć do tego specjalna bazę isofix w która nie wepniesz większego fotelika. No to się wypowiedziałam, ciekawe czy na temat [emoji23]
Hahaha padłam [emoji23]Albo się bał że zje też jego samego, dlatego siedział cicho, bo myślał że go w ten sposób nie zauważy![]()
A co lekarz na to mowi?
Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]Albo się bał że zje też jego samego, dlatego siedział cicho, bo myślał że go w ten sposób nie zauważy![]()
Dobranoc[emoji5]
Mniej wiecej do roku.Tak tak samochodowy właśnie mnie zainteresowało to bo pomyślałam że jak będziemy tyle godz jeździć do pl to byłaby fajna opcja jakbym mogła małego w takim położyć ale jak później w ten isofix nie można wsadzić innego fotelika to też bez sensu bo ile w tym nosidełku tak na prawdę pojeździ kurcze