olaaa7
Fanka BB :)
W ogóle zakochałam się w tej sukience [emoji7]
Link do: DŁUGA SUKIENKA MAXI 5 WZORÓW KWIATY 240A R 42 XL
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle zakochałam się w tej sukience [emoji7]
Tak tak też miałam bezsennosc [emoji2]Też masz dziś bezsenność??? Kurcze obudziłam się na siku i chyba koniec spania. Na dodatek głód mnie łapie. Idę zrobić nocne buszowanie w lodówce.
@Karla88 kiepsko z tą infekcją ale dobrze ze chcesz iść na zwolnienie. Może organizm pokazuje że czas zwolnić i to nie będzie nic poważnego typu angina.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja też nie chciałabym żeby mały taki pozginany musiał jeździć jednak to wiele godzin , ile dałaś za niego? Jeśli mogę zapytac[emoji4]Tak, Kiddy Pro Evolution 2 + baza. Głównie o taki mi chodziło jakbyśmy planowali jechać z małym do Serbii. Żeby nie siedział taki wygięty całą drogę. Zawsze to oprócz przerw jakaś zmiana pozycji.
Tu masz opis:
Link do: Nosidełko kiddy Evolution Pro 2: Kiddy
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dużo zdrówka dla synkaNadrabiam Was od trzech godzin.i ze ja wcześniej nie przeczytałam tego co Jolka napisala, by nie pić pokrzywy na noc :/ a tak btw, to jak to Dziewczyny pisalyscie z tą pokrzywa? Trzy razy w tygodniu?
I jeszcze mój czterolatek sie rozkaszlal od wczoraj :/ u niego kaszel= wymioty, bo naciaga go za każdym razem. Więc pewnie ma tydzień w domu, więc kolejny tydzień sobie nie nadrobie spania do południa i będę chodzic jak zombie :/
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110] ja idę jeszcze spać bo wizytuję dopiero o 13:30 [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Kinia i można podczas jazdy też? Bo teraz już zglupialam[emoji2]My też mamy rozkładany + ISOFIx
A Ty jak się czujesz Kiniu ? Pisali co tam z tym małym?Cześć dziewczyny. Kciuki za dzisiejsze wizyty i badania. I zdrowka dla dzieciaczków bo widzę, że sporo sie znowu pochorowało:/
W grudniu czyli około 5 miesięcy kurczę czyli trochę za wcześnie bo na pewno jeszcze nie będzie siedzial:/Nie wiem jak z nosidełkami ale ja kupiła mojej Marcelinie jak miała 8 miesięcy fotelik ten następny do 36 kg i tam jest opcja ułożenia do pozycji leżącej półleżącej i siedzącej super sprawa bo my często do Waway do teściów jeździliśmy wiec Ok 5 godz trasy wiadomo ze przespała główka nie latała i miała wygodnie
Zbieram się zarejestrować do lekarza gardło dalej boli cholernie pluje glutami które spływają z nosa porażka ...
Onaszczesliwa nie wiem kiedy chcecie pierwszy raz wziasc małego do pl ale moja w tym foteliku zaczęła jeździć jak miała 8 mieisecy btw umiała siedzieć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom