kinga30
Fanka BB :)
Niemki to chyba mają większą hahahahaNo na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niemki to chyba mają większą hahahahaNo na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]
Jest tak...duza hipotrofia mam skończony 27tc dziecko ma brzuch na 24..zle przepływy pepowinowe. Waga 860g jest na 3 centylu
No trochę ulgi ale calkowicie odetchne jutroKurde to suuuper że zeszła ta wysypkaaa
Oby nie Jolciu [emoji20]@oliwka_11 teraz dla Nas cieżarnych z problemami z cisnieneim chyba kiepski czas bo i u mnie wariuje. Pojutrze zapada decyzja czy mnie kłasć na patologię, bo znowu zaczęło wariować
Całkiem nie dawno tyle konczylasO ja kiedy to byłochciałabym znów 22 lata
![]()
Koszule nocne , ogrodniczki bluzki z długim i krótkim rekawkiem ,małemu też jakieś tam coś i niewiem [emoji1]A w hm co zamówiłaś. ?![]()
Ja tez dzisiaj nie jestem na bieżąco, nie moge nadazyc dzisiajDziewczyny nawet nie staram sie nadrobic dzisiejszego dniamyslalam, ze bede Was czytac jak sie ułożyłam na slonku, ale tak mi w ekran jarzylo, ze nie było szans
![]()
Zawsze możesz odesłać i zamówić na nowo[emoji16]Kurcze, ja robilam duze zakupy dzieciakom juz na latow czwartek za prawie 500 zl, jak bym wiedziała to bym poczekala na ten rabat ;/