oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Do jutra wytrzymam...mam z samego rana wizyte na 9. D juz sie trzesie ze mnie poloza. Ogolnie bylam przygotowana na to ale nie na to ze tak wczesnie.Słońce nic tylko do lekarza myślę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do jutra wytrzymam...mam z samego rana wizyte na 9. D juz sie trzesie ze mnie poloza. Ogolnie bylam przygotowana na to ale nie na to ze tak wczesnie.Słońce nic tylko do lekarza myślę![]()
Myślę że na jakiś tydzień takNo To super tak myślałam że jest wszystko oki a córeczka to będzie taka malutka poprostu [emoji4] to już spokojniejsza jesteś co ?
Kolejnych wspanialych lat wam zycze.wspierania sie w smutkach i radosci na codzien.Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigacjęno więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
A lapiecie sie na mdm? To duzy plus i nie powiem duza pomoc . oczywiscie nie patrz w jednym banku tylku. Nie raz roznica jest dosc duza porownujac dwa banki. Trzymam kciuki za pozytywna odpowiedz z banku.Dlatego wierzę, że dostaniemy kredyt [emoji16][emoji16] że bank nic nie wywinie
Ewentualnie da się zaraportować post do moderacji z komentarzem "dubel", ale to więcej robotyBo nie da sie usunac, mozna jedynie edytowac tak jak to robisz[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Właśnie tak musze zrobićSuper teraz naprawdę już wyluzuj i ciesz się z ciazy malutka tez to napewno odczuje
[emoji9]
Ech, naprawdę bym powiedziała, co myślę, nawet jeśli by się obrazili....A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego
Jola ty to masz zawsze odpowiedz na wszystko. Hahahahaha fajna pozytywna z ciebie kobitka.Przynajmniej majtek wąchac nie musisz![]()