reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam sie w piekny poranek :) Pogoda zapowiada sie ze bedzie 25 stopni w sam raz na spacerek ale wczesniej porzadki . Wlasnie jem sniadanie i herbate pije , Dzis spotykam sie z kolezanka ma mi dac torbe ubran po synku . Miłego dnia Wam życze i kciuki za wizyty :)
Ide Was nadrabiać od wczoraj :>
Pochwal się później ubrankami :D

Za wszystkie wizyty :)
ja dziś na ok 14stą jadę

hej
Mąż zaspał i zostałam brutalnie obudzona jak się zbierał i miałam już po spaniu :(
Wczoraj Nikoś się pięknie wypychał pierwsze po lewej stronie pół łuk jak na dłoń to zapewne plecki a potem taki punkcik (jak połówka piłki golfowej) po prawej stronie i takie twarde to tutaj stópka chyba :D
Powodzenia na wizycie :)
Trzeba było zdjęcia robicna pamiątkę :D

Robimy po kosztach, więc muszę sama się jakoś ogarnąć :)
Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...
Tusz do rzęs, który od razu nie spłynie, podkład, róż i cień na 100% będą kosztowały więcej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja oscypki jem ;) twierdzę, że od wszystkiego z umiarem nic się nie stanie :p

a cynamon? Odrzuciłyście czy stosujecie dalej?

klaudiaa975, nie pomyślałam :(
Ja pocieszam się tym, że później będzie większa , ruchy lepiej widoczne i wtedy będę nagrywała i robiła zdjęcia. Żeby jej kiedyś pokazać co wyprawiała :)

reklama
Do góry