oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Do jutra wytrzymam...mam z samego rana wizyte na 9. D juz sie trzesie ze mnie poloza. Ogolnie bylam przygotowana na to ale nie na to ze tak wczesnie.Słońce nic tylko do lekarza myślę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Do jutra wytrzymam...mam z samego rana wizyte na 9. D juz sie trzesie ze mnie poloza. Ogolnie bylam przygotowana na to ale nie na to ze tak wczesnie.Słońce nic tylko do lekarza myślę
Myślę że na jakiś tydzień takNo To super tak myślałam że jest wszystko oki a córeczka to będzie taka malutka poprostu [emoji4] to już spokojniejsza jesteś co ?
Kolejnych wspanialych lat wam zycze.wspierania sie w smutkach i radosci na codzien.Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigacjęno więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
A lapiecie sie na mdm? To duzy plus i nie powiem duza pomoc . oczywiscie nie patrz w jednym banku tylku. Nie raz roznica jest dosc duza porownujac dwa banki. Trzymam kciuki za pozytywna odpowiedz z banku.Dlatego wierzę, że dostaniemy kredyt [emoji16][emoji16] że bank nic nie wywinie
Ewentualnie da się zaraportować post do moderacji z komentarzem "dubel", ale to więcej robotyBo nie da sie usunac, mozna jedynie edytowac tak jak to robisz[emoji5]

Aniołek[*] 8.08.2017

Właśnie tak musze zrobićSuper teraz naprawdę już wyluzuj i ciesz się z ciazy malutka tez to napewno odczuje
[emoji9]
Ech, naprawdę bym powiedziała, co myślę, nawet jeśli by się obrazili....A teraz się jeszcze okazało, że go gardło boli i już mnie za przeproszeniem kur..... wzięła jestem wsciekla aż ryczeć mi się chce z tego wszystkiego

Jola ty to masz zawsze odpowiedz na wszystko. Hahahahaha fajna pozytywna z ciebie kobitka.Przynajmniej majtek wąchac nie musisz