Ja już też zauważyłam u siebie kaczy chód. A gdzie tam koniec [emoji14]To ładnie[emoji3]
Dziecko dopiero ma 1 kg a ja już chodzę jak pingwin z tym brzuchem... Przed porodem to chyba bede sie turlac[emoji23]
![]()
reklama
kinga30
Fanka BB :)
U mnie wymiarami tydzień mlodsza a waga 930 g brzuszek też większy muske, że nie masz sie czym martwicTrochę się wystraszyłam jak mi gin powiedział, że jest o tydzień za duży ale jak sobie myślę teraz to on wpisał mi wtedy 26tc a tak na prawdę była już połowa 27go, więc ta różnica to tylko kilka dni. Tylko zastanawia mnie trochę, że brzuszek jest większy.
Ja też nie wiedzialam, że nie wolno. A dlaczego?A cynamonu nie wolno? Nie wiedziałam i czasem jadłam ciniminis
Jola92
@Nowaja16 tak się cieszę że wszystko ok! 
@kinga30 kolejnych długich lat w szczęściu i miłości Wam życzę
Nam w październiku strzeli 3 lata po slubie, a w grudniu 7 lat razem 
@oliwka_11 kochana kontroluj mocno! W razie co dostaniesz dopegyt i powinno zbić, może nie będize koniecznosci leżenia w szpitalu
Tylko pilnuj żeby podbrzusze nie zaczęło Cię bolec, bo łożysko mocno w kość dostaje przez to cisnienie
@SzczęśliwaCiężarna My korzystalismy z MdM dostalismy 28 tys dopłaty. Przez 5 lat mogę nadpłacac raty ale nie za dużo. Oszczędzamy i po tych 5 latach chcemy spłacic już resztę na raz, ale Nam stosunkowo nie dużo zostało
Widzę że nie tylko ja mam erotyczne sny, mi się sniło że robiłam dobrze dłonią jakiemus obcemu kolesiowi na parkingu
Idźcie do lidla! Są piękne rzeczy z lupilu. Półśpiochy, body, śpiochu, stylowe kardigany. Naprawdę cudne. Gdyby nie to że wczoraj zostawiłam dużo za dużo w h&m to bym sie obkupiła
Miłego dnia
@kinga30 kolejnych długich lat w szczęściu i miłości Wam życzę
@oliwka_11 kochana kontroluj mocno! W razie co dostaniesz dopegyt i powinno zbić, może nie będize koniecznosci leżenia w szpitalu
@SzczęśliwaCiężarna My korzystalismy z MdM dostalismy 28 tys dopłaty. Przez 5 lat mogę nadpłacac raty ale nie za dużo. Oszczędzamy i po tych 5 latach chcemy spłacic już resztę na raz, ale Nam stosunkowo nie dużo zostało
Widzę że nie tylko ja mam erotyczne sny, mi się sniło że robiłam dobrze dłonią jakiemus obcemu kolesiowi na parkingu
Idźcie do lidla! Są piękne rzeczy z lupilu. Półśpiochy, body, śpiochu, stylowe kardigany. Naprawdę cudne. Gdyby nie to że wczoraj zostawiłam dużo za dużo w h&m to bym sie obkupiła
Miłego dnia
SzczęśliwaCiężarna
Patrzyłam i dużo jest ładnych na internecieAle w pl też jest sporo ślicznych ręcznie robionych maskotekmoże zobacz na dawandzie itd?
![]()
Trzymam kciuki [emoji106] [emoji106] [emoji106]A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka

oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
olaaa7
Ja dostałam jakiś czas temu a wczoraj korzystając z promocji -55% na kolorowe przy okazji wzięłam i wyszło tak jak miało 1 grDziewczyny wy tez dostalyscie?Zobacz załącznik 845362
Załączniki
reklama
Sliczna tapeta gdzie kupowałaś bedzie na tej scianie stało łóżeczko ? Ja koncze za 10minut ta ochydna glukoze.wczoraj zavzelam 28 tydzien w poniedzialek wizyta a koncem miesiaca 3 prenatalne milego dniaExtra ta ściana wygląda [emoji106]
![]()
Podziel się: