reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ładnie[emoji3]
Dziecko dopiero ma 1 kg a ja już chodzę jak pingwin z tym brzuchem... Przed porodem to chyba bede sie turlac[emoji23]

0d1ysek2o4se891v.png
Ja już też zauważyłam u siebie kaczy chód. A gdzie tam koniec [emoji14]

reklama
Trochę się wystraszyłam jak mi gin powiedział, że jest o tydzień za duży ale jak sobie myślę teraz to on wpisał mi wtedy 26tc a tak na prawdę była już połowa 27go, więc ta różnica to tylko kilka dni. Tylko zastanawia mnie trochę, że brzuszek jest większy.
U mnie wymiarami tydzień mlodsza a waga 930 g brzuszek też większy muske, że nie masz sie czym martwic

@Nowaja16 tak się cieszę że wszystko ok! :)
@kinga30 kolejnych długich lat w szczęściu i miłości Wam życzę :) Nam w październiku strzeli 3 lata po slubie, a w grudniu 7 lat razem :)
@oliwka_11 kochana kontroluj mocno! W razie co dostaniesz dopegyt i powinno zbić, może nie będize koniecznosci leżenia w szpitalu :) Tylko pilnuj żeby podbrzusze nie zaczęło Cię bolec, bo łożysko mocno w kość dostaje przez to cisnienie
@SzczęśliwaCiężarna My korzystalismy z MdM dostalismy 28 tys dopłaty. Przez 5 lat mogę nadpłacac raty ale nie za dużo. Oszczędzamy i po tych 5 latach chcemy spłacic już resztę na raz, ale Nam stosunkowo nie dużo zostało

Widzę że nie tylko ja mam erotyczne sny, mi się sniło że robiłam dobrze dłonią jakiemus obcemu kolesiowi na parkingu :D
Idźcie do lidla! Są piękne rzeczy z lupilu. Półśpiochy, body, śpiochu, stylowe kardigany. Naprawdę cudne. Gdyby nie to że wczoraj zostawiłam dużo za dużo w h&m to bym sie obkupiła :D
Miłego dnia :)

A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka
Trzymam kciuki [emoji106] [emoji106] [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry