reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę że na jakiś tydzień tak :D u mnie niestety stres do konca ze względu na wcześniejsza stratę w późnym tygodniu ale wierzę z całych sile ze będzie dobrze
Będzie nie ma innej opcji [emoji8] pamiętaj to co zawsze powtarzam mamy najlepszych Aniołków Stróżów i niepozwola nas skrzywdzic[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
A lapiecie sie na mdm? To duzy plus i nie powiem duza pomoc . oczywiscie nie patrz w jednym banku tylku. Nie raz roznica jest dosc duza porownujac dwa banki. Trzymam kciuki za pozytywna odpowiedz z banku.
O właśnie, co do banków - dobra (nieoficjalna [emoji15] rada.... ) - najpierw oglądaj oferty, ale nie pozwol na zapytania do bik. Potem, jak już będziecie rozeznani w temacie, to w ciągu jednego dnia odwiedzcie po kolei banki, i zdecydujecie się mając ofertę..
liczba zapytań często jest parametrem w systemach scoringowych, jeśli będzie ich więcej, to może być problem, np odwiedzenie jakiegoś "pośrednika", ale jednego dnia można, bo te dane nie są (przynajmniej jeszcze niedawno) aż tak na bieżąco aktualizowane

0d1yrjjgtd95fou3.png

Castorama

Ja umylam pokoik odkładałam w szafie ułożyłam łóżko i padam położyłam się nie mam siły [emoji849][emoji20]

Poleze pół godz i idę znów trochę posprzątać jprdl wiecie ile tego jest maskara ...
Nie zazdroszczę tego sprzątania, nas też to niedługo czeka bo musimy gdzieś w maju zacząć skrobać farbę, pozbyć się grzyba, zrobić gładź i pomalować. Cale szczęście, że pokoik jest malutki jakoś 3,2m x 2,7m, to mam nadzieję, że szybko pójdzie :)

Widziałam. Ale tu ręczniki , poszewki i duże bluzki. A ja nie mam pomysłu na złożenie śpiochów, bodów :/
Tak samo, tylko w mniejszej skali, i do pudełek ;)
Marie Condo napisała książkę o tym, polecam [emoji6]
(tak, jestem wariatką, która nawet o sprzątaniu i składaniu ubrań książki czyta....[emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak samo, tylko w mniejszej skali, i do pudełek ;)
Marie Condo napisała książkę o tym, polecam [emoji6]
(tak, jestem wariatką, która nawet o sprzątaniu i składaniu ubrań książki czyta....[emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png
Popieram, składasz body i śpiochy normalnie jak bluzki. Poza tym aż tak tym się nie przejmuj bo to tylko ciuchy ;)

ja oscypki jem ;) twierdzę, że od wszystkiego z umiarem nic się nie stanie [emoji14]

a cynamon? Odrzuciłyście czy stosujecie dalej?

klaudiaa975, nie pomyślałam :(
Jem trochę [emoji15]
Ale ja od zawsze byłam uzależniona od cynamonu, w torebce nosiłam i dodawałam nagminnie do wszystkiego...
Więc bardzo ograniczyłam jego stosowanie, ale do niektórych rzeczy po prostu nie da się bez cynamonu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
ja juz o 8.00 byłam po glukozie :no2:
po 30 min wszystko zwymiotowałam, myślałam ze tam zemdleje kręciło mi sie w głowie i miałam mroczki przed oczami, dla mnie to badanie jest niewykonalne. Teraz leżę i próbuje dojść do siebie.

@kinga30 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!

reklama
Hej dziewczyny,
ja juz o 8.00 byłam po glukozie :no2:
po 30 min wszystko zwymiotowałam, myślałam ze tam zemdleje kręciło mi sie w głowie i miałam mroczki przed oczami, dla mnie to badanie jest niewykonalne. Teraz leżę i próbuje dojść do siebie.

@kinga30 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!
Współczuje :( A miałaś zwykłą?

Do góry