reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pisałam o córce tej jednej pani z mojego pokoju, właśnie widziałam zdjęcia małego, słodka kruszynka, już nie mogę się doczekać naszego Remisia [emoji173] ale najważniejsze, że rodziła w moim szpitalu i jest zadowolona, wszystko ok, położna fajna, lekarz też, więc jestem uspokojona i pozytywnie nastawiona :) Oby w moim przypadku też tak było.

reklama
Normalnie oczy mi się zamykają a gdzie tam 15...

Ja tak miałam wczoraj. Narazie piję kawę, więc zobaczymy jak będzie później.

@Karla88, może ta Pani która u Ciebie sprząta pomogłaby jeszcze dodatkowo w takiej sytuacji?

@niemamco, o fak... TO współczuję. A może faktycznie z tą cytrynową byłoby lepiej...?

@kinga30 właśnie! Wszystkiego co najlepsze na kolejne lata!

Współczuje :( A miałaś zwykłą?

Miałam cytrynowa, ale smak mi nie przeszkadzał, wypiłam jednym duszkiem.

Ja zawsze rano jem śniadanie a dziś jak pojechałam na badania to juz burczalo mi z głodu w brzuchu.
po 15min od wypicia czułam sie słabo i juz leżałam. Wiedziałam, ze nic z tego nie bedzie. żołądek sie zbuntował.

Ja tak miałam wczoraj. Narazie piję kawę, więc zobaczymy jak będzie później.

@Karla88, może ta Pani która u Ciebie sprząta pomogłaby jeszcze dodatkowo w takiej sytuacji?

@niemamco, o fak... TO współczuję. A może faktycznie z tą cytrynową byłoby lepiej...?

@kinga30 właśnie! Wszystkiego co najlepsze na kolejne lata!
A mnie właśnie kawa nie podchodzi w ciąży wcale, jedynie jakaś latte, więc muszę jakoś przecierpieć :p

Zobacz załącznik 845353 ja też polecam :) byłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa :) no i na zdjęciach super wygląda
Śliczny [emoji106]

Ja byłam na makijażu przed swoim weselem, i trzymało się świetnie - choćby jakieś dziwne utrwalacze dziewczyna miała, że mimo ponad 25 stopni i szaleństwa na parkiecie do 5 makijaż się trzymał :)
Na inne imprezy malowałam się sama, ale ja swego czasu bardzo lubiłam się malować, także mocno, innych też w sumie, bo czasem malowałam koleżanki, no i miałam porządny zestaw kosmetyków ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Śliczny [emoji106]

Ja byłam na makijażu przed swoim weselem, i trzymało się świetnie - choćby jakieś dziwne utrwalacze dziewczyna miała, że mimo ponad 25 stopni i szaleństwa na parkiecie do 5 makijaż się trzymał :)
Na inne imprezy malowałam się sama, ale ja swego czasu bardzo lubiłam się malować, także mocno, innych też w sumie, bo czasem malowałam koleżanki, no i miałam porządny zestaw kosmetyków ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na swój poprzedni ślub też malowała mnie makijażystka i byłam zadowolona bo trzymał się do rana, miałam problem żeby go zmyć :p

reklama
Do góry