olaaa7
Fanka BB :)
ŁOOO super! Nic skomplikowanego a takie fajnePatrzcie jaki fajny pomysł na ozdobę do pokoju: Zobacz załącznik 845384
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ŁOOO super! Nic skomplikowanego a takie fajnePatrzcie jaki fajny pomysł na ozdobę do pokoju: Zobacz załącznik 845384
Choćby po to, żeby za 10 lat się sobie na zdjęciach podobać [emoji106][emoji6]No tyle, że u nas będzie mała garstka osób i to najbliższych i tak na prawdę nie ma się przed kim wypicować [emoji16] Na tą chwilę ma być tylko 13 osób a max 16.
ŁOOO super! Nic skomplikowanego a takie fajne![]()
Może po prostu przez to, że więzadła się rozluźniają, to przy większym wysiłku i dłuższym chodzeniu inaczej mięśni używacie?Jak jak za duzo sie nachodze. Rzn jestem na nogach prawie caly dzien to mam właśnie takie zakwasy ze czuje uda od srodka i z tylu.
Ale zmiana chodu to w większości efekt rozluźnienia więzadeł, i parę kg niewiele tu zmieniaJa już też zauważyłam u siebie kaczy chód. A gdzie tam koniec [emoji14]
Choćby po to, żeby za 10 lat się sobie na zdjęciach podobać [emoji106][emoji6]
![]()
A ja wczoraj kupilam olejek do brzunia...ale nie szkodzi bede naoliwionaJa dostałam jakiś czas temu a wczoraj korzystając z promocji -55% na kolorowe przy okazji wzięłam i wyszło tak jak miało 1 grtylko opakowanie jest teraz inne.
Zobacz załącznik 845366
zobaczę jak się ogarnę z nadrabianiem, a już końcówka..@Natalieworld, to chyba spam? Konto założone dzisiaj... i ze zwrotami w H&M bzdura...
Ja miałam palmers ale już mi się kończy, więc wzięłam tą oliwkęA ja wczoraj kupilam olejek do brzunia...ale nie szkodzi bede naoliwiona
Boję się, co mnie czeka... Jak się uda przeprowadzić, to nie dość, że będę w bardziej zaawansowanej ciąży, to rzeczy będzie dużo, i w ogóle wszystkiego... [emoji15]Castorama
Ja umylam pokoik odkładałam w szafie ułożyłam łóżko i padam położyłam się nie mam siły [emoji849][emoji20]
Poleze pół godz i idę znów trochę posprzątać jprdl wiecie ile tego jest maskara ...