reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A my wrócilismy ze ze spaceru, placu zabaw i zakupow. Kupiłam małej taki cienki rozowy dresik 62 później postaram się ogarnąć zdjęcie ☺️ na rocznicę dostałam odkurzacz samosprzatajacy nawet nie muszę wstawać żeby go włączyć bo można tel☺️ super, bo ja tak nie lubię odkurzać zawsze mi się taki marzył☺️ teraz leze bo brzuch boli a jeszcze wybieramy się na obiad ☺️

Ładnie powiedziane. Wprost jak z tekstu producenta butelek. Wierz w co chcesz. Możesz karmić piersią i dziecko może mieć kolki. Możesz mieć najlepsza butelkę i będzie miało kolki. A możesz mieć zwykłą, uważać na prawidłową technikę karmienia i kółek mieć nie będziesz.
A propos butelki nie są antykolkowe tylko smoczki[emoji16][emoji16][emoji16]ale co ja tam wiem....
Oj kobitki nie psujmy sobie humoru... Ta dyskusja już jest zbędna :) ja kupiłam taka butelkę fakt, ale czy się sprawdzi czy nie to dopiero sprawdzę ... I niech każdy robi jaj chce każdy chce przecież dobrze dla swojego maluszka :) i nie dogryzajmy sobie bo już samo bycie w ciąży daje nam czasem w kość i to już mam starczy [emoji39] tym bardziej, że nasi faceci też nas wkurzają... Niech forum zostanie nasza oazą spokoju [emoji16][emoji16][emoji111]

Hej dziewczyny,
ja juz o 8.00 byłam po glukozie :no2:
po 30 min wszystko zwymiotowałam, myślałam ze tam zemdleje kręciło mi sie w głowie i miałam mroczki przed oczami, dla mnie to badanie jest niewykonalne. Teraz leżę i próbuje dojść do siebie.

@kinga30 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!
O kurczę czyli czeka Cię kolejne badanie biedna powodzenia życzę żeby kolejnym razem się udalo[emoji110]

Ja mialam przy corce Medela Harmony i tetaz tez taki zamierzam kupic.
Ale ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu :)

Czesc czesc

Produkujecie tyle,ze nie nadrabiam.

Nowaja16 - super,zz wszystko dobrze!!
SzczesliwaCiezarna - piekny ten makijaz. Mialam podobny na swoj slub.
Malina11- kiedy masz ten egzamin? Powodzenia.
Ja zdawalam w 2004 I zdalam za pierwszym razem.
Jezdzic nie przepadam, ale jak mus to mus. Wole siedziec jako instruktor I komentowac jazde mojego Meza.
Ginekolog jest niedostepny przez nastepne 2 tyg wiec pozostaje mi isc do mojej lekarki I dostac zwolnienie do 25 kwietnia, wroce do pracy 26 . Zlozylam juz forme na macierzynski. Zaczynam 9 lipca, ale biore jeszcze urlop 2 tyg przed, wiec koncze prace kolo 21 czerwca.
Planowany powrot w polowie stycznia ( macierzynski trwa 26 tyg).
Dzisiaj miałam [emoji14] zdałam [emoji123][emoji23]

Ale ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu :)
Mnie koleżanka mówiła, że miała ręczny ale zmieniła szybko na elektryczny bo męczyło ją pompowanie :p

reklama
Do góry