reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam mamuśki[emoji4] jak samopoczucie? Trzymam kciuki za wizytujace.
Ja od kilku dni chodze nawiedzona i zestresowana... Dzisiaj mam rozprawe w sądzie i nie moge sie ogarnac. Takze trzymajcie kciuki żebym nie zeszla[emoji53]

0d1ysek2o4se891v.png
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

O ile u tego fryzjera będzie w ogóle możliwość zrobienia też makijażu to skorzystam chociaż słabo to widzę bo to znajoma M i ma już komplet klientów zapisanych na ten dzień a mnie przyjmie jeszcze przed otwarciem salonu. O 6:45 mamy być i podobno do 8:30 ma skończyć.
Ola naposz na fb. Ze potrzebujesz makijazu itd . u mnie robia tak dziewczyny w okolicy i zawsze na last minute znajdzie sie kosmetyczka z polecenia

No ja mam nadzieję że jest tak jak mówisz i z synkiem wszystko w jak najlepszym porządku ;)

A tymczasem jadę do żłobka do moich dzieciaków :) muszę odsapnąć po pakowaniu.

Też macie problem z dodaniem zdjęć na forum?? :/
Tez mam wyskakuje ze za duze a nie bylo wczesniej problemu. Segregowalam ciuszki i chcialam pochwalic sie perelkami a tu dupa

Wrzuciłam jej też linka, na olx np makijażystki wrzucają ogłoszenia.

Dziewczyny dzięki za kciuki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Udało się [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

Super! Gratulacje..! To teraz tylko musisz kuć żelazo póki gorące i jeździć...!!

Witajcie po przerwie.
Na dzis mialam termin w piprzedniej ciazy i tak mi smutno. Moglabym juz miec dzidzie przy sobie[emoji20]

A poza tym okazalo sie, ze mielismy wielkie szczescie. W sobote na tego grilla mieli wpasc znajomi, ale cos im wypadlo. Wczoraj okazalo sie, ze ich synek ma szkarlatyne. Ktos nad nami czuwal.
Przytulam. Ja miałam termin na 25 grudnia a 23 maja minie rok. Wiem jakie to uczucie.

reklama
Do góry