reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A my wrócilismy ze ze spaceru, placu zabaw i zakupow. Kupiłam małej taki cienki rozowy dresik 62 później postaram się ogarnąć zdjęcie [emoji5] na rocznicę dostałam odkurzacz samosprzatajacy nawet nie muszę wstawać żeby go włączyć bo można tel[emoji5] super, bo ja tak nie lubię odkurzać zawsze mi się taki marzył[emoji5] teraz leze bo brzuch boli a jeszcze wybieramy się na obiad [emoji5]
O jejku ale suuuper mąż się postarał [emoji16] odpoczywaj

Któraś dziewczyna pisała , że dostała nawału mleka po porodzie i nie miała laktatora czego bardzo żałowała. I tego się boje :/ a Ty kupujesz ? :)
Właśnie się zastanawiam, jeśli okaże się, że mam nawał pokarmu to najwyżej wyślę M żeby kupił, więc w ciągu jednego dnia bym miała, ewentualnie kupię taki ręczny w aptece za około 30 zł. Więcej nie chciałabym dać za ręczny.

A my wrócilismy ze ze spaceru, placu zabaw i zakupow. Kupiłam małej taki cienki rozowy dresik 62 później postaram się ogarnąć zdjęcie [emoji5] na rocznicę dostałam odkurzacz samosprzatajacy nawet nie muszę wstawać żeby go włączyć bo można tel[emoji5] super, bo ja tak nie lubię odkurzać zawsze mi się taki marzył[emoji5] teraz leze bo brzuch boli a jeszcze wybieramy się na obiad [emoji5]
Wow, super prezent[emoji3]

Na pewno. Moje biodra poszezyly sie w ciagu dwoch tygodni o 3 cm i wlasnie w tym czasie zaczelo mi sie gorzej chodzic. Tez mnie wszystko pobolewa. A Ciebie dodatkowo z powodu lezenia. Oby szybko ulzylo! A tak poza tym jak samopovzucie? Jak wyprawka?[emoji3]
Wszystko w trakcie [emoji23] a samopoczucie niemowiac głośno tfu tfu mimo boli lepiej [emoji1] a Ty jak się masz?

Ale ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu :)
Ten Harmony jest reczny. Nie stac mnie zeby kupic elektryczny, zwlaszcza, ze nie wiem czy bedzie potrzebny. Ale jak przy corce mialam problemy to wypozyczalam w poradni laktacyjnej elektryczny i nie musialam juz koncowek dokupowac, bo mieli wlasnie laktatory Medeli. W ogole jest to chyba najlepsza firma z produktami wspomagajacymi laktacje i w wypozyczalniach glownie maja sprzet tej firmy( o ile nie tylko).
Befe ponownie kupowac taki zestaw Link do: Medela Laktator Harmony + Smoczek Calma Zestaw

reklama
Do góry