reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia [emoji14] a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?
Nie wiem jak z innych firm, ale medela ma tak, ze te same koncowki pasuja i do tecznego i do elektrycznego. Dlatego wypozyczajac elektryczny nie musialam kupowac koncowek bo mialam z recznego.

Ja kupiłam laktator Medela Swing Maxi Calma, bo tak mi poradzili. Na razie nie otwieram, jak sie nie przyda to oryginalnie zapakowany będzie łatwiej sprzedać.

@Margana tulę i wysyłam tony dobrej energii ! :*
@malina_11 gratuluję!
@JustMe55 super że z M coraz lepiej, wspaniałe wiesci :)
Co do lakkatora to jak już sobie kupiłam przy okazji zakupów w gemini. Bazując na opiniach naszych lipcówek, które są już mamami i internetów wybrałam ręczny medeli :)
Mam dziś fazę na pranie! Wyprałam wszystkie ręczniki, trochę pościeli, ciuchów na wyjazd, a teraz piorą sie pieluchy. Jeszcze bym coś wyprała ale nie mam co :D

reklama
Do góry