reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana tulę i wysyłam tony dobrej energii ! :*
@malina_11 gratuluję!
@JustMe55 super że z M coraz lepiej, wspaniałe wiesci :)
Co do lakkatora to jak już sobie kupiłam przy okazji zakupów w gemini. Bazując na opiniach naszych lipcówek, które są już mamami i internetów wybrałam ręczny medeli :)
Mam dziś fazę na pranie! Wyprałam wszystkie ręczniki, trochę pościeli, ciuchów na wyjazd, a teraz piorą sie pieluchy. Jeszcze bym coś wyprała ale nie mam co :D
Wpadnij do mnie. Przydałoby się pranie ale jakoś nie mogę dziś ogarnąć

@Margana tulę i wysyłam tony dobrej energii ! :*
@malina_11 gratuluję!
@JustMe55 super że z M coraz lepiej, wspaniałe wiesci :)
Co do lakkatora to jak już sobie kupiłam przy okazji zakupów w gemini. Bazując na opiniach naszych lipcówek, które są już mamami i internetów wybrałam ręczny medeli :)
Mam dziś fazę na pranie! Wyprałam wszystkie ręczniki, trochę pościeli, ciuchów na wyjazd, a teraz piorą sie pieluchy. Jeszcze bym coś wyprała ale nie mam co :D
Harmony?

Da sie, oczywiscie. Tylko jest to mniej wygodne, bo yrzeba odciagac regularnie co 3 godziny.
Ale ja wole kupic pozadny reczny niz badziewny elektryczny.
A elektrycznym co ile trzeba odciagac żeby pobudzić laktację ? Tylko jak jest potrzeba ? A nie ciezko ręcznym ? Nie bolała Cię ręką ? I dużo czasu to nie zajmowało ? Czytałam , że trzeba siedzieć 30/45 minut żeby butelkę odciągnąć

Ooo cieszę się, że jesteś :) Dawno nie zaglądałaś :) Jak się czujesz i jak maleństwa?

:) oo, jak miło <3

Zaglądam od czasu do czasu, ale ciężko za wami nadążyć :D Ja mam teraz syndrom wicia gniazda, zaczynam panikować, że jeszcze tyle nie zrobione, tyle nie kupione. A mój Meir się ze mnie śmieje, bo on to ma zawsze tyyyle czasu.

Maleństwa już mają ponad kilogram, a ja przytyłam 10 :/

Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia [emoji14] a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?
Z tego co kojarze to z lovi sa takie ze nozna i recznie i elektrycznie

reklama
Dokladnie,teraz wszystko jest od reki a szkoda wydac 300 i ma lezec. Ja kupie reczny bo mi wystarczal. Maly ladnie sciagal a jedynie sporadycznie uzywalam jak mialam wyjsc lub przy nawale.
No dlatego ja też pewnie kupię ręczny bo też mi szkoda wydać większą kwotę na coś co może wcale się nie przydać. A jest jakaś różnica między tymi tanimi laktatorami? Możesz coś polecić?

Ja mam inhalator z microlife i jednak go słychać w drugim pokoju :/
A wiadome , ze wolałabym odciągać mleko w ciąży podczas snu dziecka. :)
Zastanawiam się nad medelą, akcentem, tomme tippe , Loveli.
Ja mam z Esperanzy nebulizator i też go słychać w drugim pokoju.

Do góry