reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No dlatego ja też pewnie kupię ręczny bo też mi szkoda wydać większą kwotę na coś co może wcale się nie przydać. A jest jakaś różnica między tymi tanimi laktatorami? Możesz coś polecić?

Ja mam z Esperanzy nebulizator i też go słychać w drugim pokoju.
Ola ja mialam lovi i byl ok do czasu az pekla raczka. Teraz kupie ten tomme tipe. Ale najlepiej zobaczyc sobie rankingi i opinie poczytac zeby nie kupic bubla.

reklama
Spory wydatek a z drugiej strony są najlepsze. Jednocześnie elektryczny np. Avent czy Lovi to też 300-400 zł a są zdecydowanie gorsze. Medela specjalizuje się w laktatorach i karmieniu. Mam problem z zaufaniem firmom które produkują wszystko od butelek po smoczki, sliniaki kubki itp. Za jakość niestety trzeba płacić. Ale w każdym większym mieście można wypożyczyć w poradni laktacyjnej. Tylko u mnie np. Jest problem bo mają tylko dwa do dyspozycji.

Super! Cieszę się, bo wzięłam go trochę "na czuja" a tu się okazuje, że dokonałam idealnego zakupu. Ale to fakt, że jak się troche pogrzebie w necie to madela ma naprawdę dobre opinie.

reklama
No niestety to spory wydatek, jak bym się nie zdecydowała na taki drogi gdybym nie planowała wykarmić piersią dwójki. Ale laktatory chyba można wypożyczać, nie?
U mnie nie ma takiego miejsca , więc wolę kupić z aventu lub tp i mieć swój , no u Ciebie inna sytuacja. Będziesz miała dwie glodomorki ❤️

Do góry