reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Klaudia pytałaś ostatnio ile Nikoś waży więc 729 gram :D

Nikoś waży 729gram :D zdrowy i duży. Pani doktor mówi, że termin ok 22 lipca. Obrócił się ale na drugą stronę brzucha taki Agent :D
A który tydzień dokładnie jesteś teraz ? Bo z tego co pamiętam z to bylas z dwa/trzy dni za mną. Chyba , że coś pomyliłam :)
Gratuluję :)

reklama
Klaudia 24,1 tc :)
A Twój maluch ile waży?
Ja 24.3 to dobrze pamiętałam. Ale ja mam termin na 28lipca. To ty powinnaś mieć na 30 , a to , że jest większy to chyba ginekolodzy na to nie patrza bo termin by się zmieniał co USG. A powiedziała Ci , że 22 :huh: moja ważyła równy tydzień temu (23.3) 600-700g , nie określił dokładnie :/ moze we wtorek na echu mi powiedzą dokładną wagę :)

Do góry