reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O matko, to też bym miała traumę :o
Czytałam kiedyś jakiś artykuł o "wpadkach" u gina i laska pisała że zamiast dezodorantu w pośpiechu użyła przed wizytą lakieru do wlosów z brokatem... Lekarz: Oooo, jak pięknie się Pani do mnie wyszykowała..! :-D:-D:-D:-D Chyba bym umarla ze wstydu na tym fotelu :-D

Kocham burze..! W Rzymie zaliczyliśmy pierwszą w tym roku :tak: Kojarzą mi się totalnie z latem...
Tez czytalam te opowiesci....ze laska uzyla lakieru z brokatem i pipke miala swiecaca. Hihi

reklama
Moj gin ma łazienkę w gabinecie, jak się idę rozebrać, to przy okazji "na świeżo" się podmywam, i zdecydowanie lepiej się czuję (gin pewnie też [emoji23])

Aczkolwiek się nie golę... [emoji15]
Mam mega wrażliwą skórę, zbyt wiele razy przerabiałam zapalenie mieszkow włosowych w różnych postaciach itd.... Trymer daje radę, zostają włoski o długości ok 3 mm, więc moim zdaniem nie jest jakoś bardzo źle, a przynajmniej bez takich podrażnień... [emoji15]
Moja ginka tez ma lazienke w gabinecie...i moim zdaniem to mega wygodne. Ma zwykly kibelek umywalke i bibet. Zawsze mozna sie odswiezyc.

reklama
W związku z tym że jutro o 9 rano zniknie Nam woda na 48h mam pytanie. Można sie jakoś na zapas załatwić lub wykąpać? :D

Do góry