reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczynki! U mnie dziś wietrznie, ale Maksio na spacerku z nianią (poprosiłam ją, żeby przyszła, bo mi się praca cudownie "rozmnożyła" a ja ostatnio nie mam siły nocami pracować..... klienta zadzwoniła że ma tekst ok 20 stron na poniedziałek, a tego spokojnie będzie 40 więc trzeba posiedzieć w sobotę).
Mężuś pojechał do swojego syna, więc spokój i cisza w domu ;-)

Pracuję, ale najchętniej to bym się poszła zdrzemnąć. Dziś idę spać jak Maks się położy, pewnie po 20.
Miłego dnia!

Hej. Ja dziś jestem zmęczona, pogoda tragiczna a mój m jak wczoraj sobie wypił pare kielonków z teściem to dziś choruje a wiecie jak chłop chory to tragedia:no::-D:szok:Mam dość.
Pycha udanej zabawy
Iwonka kuruj sie i nie przestaw garażu;-)
Iwonka2006 zdrówka dla Vanesski i ja bym z nią na wiatr nie wychodziła
OlaK udanej pracy
Leika poprawy nastroju

Iwonka kuruj sie i nie przestaw garażu;-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: udalo sie go nie przestawic;-). Juz wrocilam i teraz tylko sprzatanie gotowanie pranie:baffled:

IWONKA mnie tez sie wydaje ze nie powinnas na wiatr z mala wychodzic. Zdrowka dla Vanesski:tak:

PYCHA ja jak nie mam ochoty isc na jakas impreze to sie okazuje ze jest swietnie:tak: tego tez tobie zycze:tak:

OLA nie przepracuj sie;-) i udanej tej pracy

Hello,
mam dziś kiepski dzień, kiepsko się zaczął i ciekawe co będzie dalej... Pamiętacie, że znaleźliśmy dom, który chcieliśmy kupić? No więc własnie po 2 tygodniach załatwiania dokumentów gość się wycofał :wściekła/y: chyba miał coś do ukrycia...

hej

ja wróciłam juz od fryzjera, więc mam jeszcze duzo czasu i mogę sobie poklikać, a przy okazji paznokcie mi doschną :-D

pogoda nadal brzydka :-( i mamy problem z kierowca, bo okazalo sie, że nie ma autobusu, a wesele 10 km od nas, chyba bede musiała poprosic tate, zeby nas zawiózł i potem rano przyjechał po nas

Leika, o matko ale niefart :-(

Pycha, ochhh ależ zazdroszczę wyjścia do ludzi!

My w ramach niesłychanych atrakcji mamy zamiar w przyszłym tygodniu zostawic Maksa w ciągu dnia a nianią i bryknąć do kina do Poznania - nie byłam w kinie już 2.5 roku :-(

A w ogóle chyba będziemy razem z bratem mojego M i jego żoną wspólnie inwestować kaskę - rozmawiamy o budowie mini-ośrodka (10 domków) nad morzem. Ciekawe, czy nam się wszystko uda. Chciałabym.

LEIKA to moze i dobrze ze sie wycofal i nie wpakowal was w jakies bagno:eek: ale mimo wszystko wspolczuje

PYCHA ja cie zawioze;-);-):laugh2: a tak serio to tez bym na wesele poszla - macie wolne miejsce:-p;-)

OLA oby wam sie udalo interesik rozkrecic:tak: a jak praca idzie i powiedz jak ty sie w ogole czujesz masz jakies dolegliwosci ciazowe:confused:

reklama
Iwona, a dziękuję, praca już prawie na ukończeniu - tzn zostanie mi sprawdzenie wszystkiego ale już nie mam siły i zrobię to jutro i w poniedziałek rano.
Dolegliwości ciążowe hmmm nie mogę powiedzieć, że mam mdłości czy nudności, ale często przez długi czas utrzymuje mi się takie uczucie, że jest mi troszeńkę niedobrze, a poza tym jestem cały czas zmęczona, tylko nie mam czasu odpoczywać :-(

Do góry