reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja Twój suwaczek widzęAle suwaczkow nie ma[emoji53] Chyba trzeba od nowa poustawiac[emoji53]
olaaa7
Fanka BB :)
A korzystasz z aplikacji lub na telefonie? Bo ja na komputerze widzę wszystkoA ja żadnego i u siebie nie mam opcji nawet żeby ustawić...
Z aplikacją są jeszcze problemy, tak samo z dodawaniem zdjęć... Ale to nie jest już w gestii "naszych", jest zgłoszone do dostawcy, i niestety niewiele więcej można zrobićZ aplikacji w telefonie
Zjadłam obiadek, i relaksuję się na balkonie 
Pierwszy raz w tym roku młode ziemniaki z koperkiem, świeżym (zielonym) czosnkiem i odrobiną oliwy, plus polskie malinówki

Pierwszy raz w tym roku młode ziemniaki z koperkiem, świeżym (zielonym) czosnkiem i odrobiną oliwy, plus polskie malinówki
T
taycia
Gość
Yeah, wreszcie normalnie.
To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie?

Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam
To ja juz po wizycie.
Szyjka 3 cm, miekka, ale zamknieta.
Lekarz za nic w swiecie nie chce zebym wrocila do pracy no chyba, ze na ostatni miesiac.
Mowi, ze mam odpoczywac I sie oszczedzac ze wzgledu na bole I krwawienia I przedwczesny porod z Mlodszym.
Synus rozwija sie cudownie, jest proporcjonalny w kazdym calu, lekarz byl w szoku!
Wazy 846 g czyli o 50 g mniej niz jego najstarszy brat w 25 tyg.
Synus jest sliczny, podgladalam go w 3D I rosnie mi kolejna kopia tatusia...
Czy ja sie doczekam dziecka podobnego do mnie?

Wiec jesli wroce do pracy to na pewno po 30 tyg (Maz chce zebym wrocila w 32tyg dopiero).
Pozdrawiam
reklama
U mnie to samoA ja żadnego i u siebie nie mam opcji nawet żeby ustawić...
Podziel się: