Alergia? Podrażnienie z czegoś?Dziewczyny co to może być swedzi jak.cholera Zobacz załącznik 846377
To ręką? Może oparłaś o coś, coś cię uczulilo itd?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alergia? Podrażnienie z czegoś?Dziewczyny co to może być swedzi jak.cholera Zobacz załącznik 846377
Link do: Centrum Medyczne Angelius Provita i Angelius Szpital | KatowiceGdzie robisz badania? Ja też mam 7.05![]()
Gyncentrum - w Katowicach na Żelaznej
@Karla88 a ile u Ciebie kosztował 2 w 1 ze sie opłacało wziąć 3w 1? Bo ja zas mysle czy jak tam gdzie chce kupic jest roznica 250 zl z fotelikiem to czy nie za duzo jak za zwykly bebbeto?Zobacz załącznik 846343
Jeśli planujesz kupić z nosidłem z zestawu to tutaj wychodzi taniejJa jestem zadowolona z obsługi
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
Poprzednie wizyty też tam miałaś? Widziałam jakaś reklamę ich sprzętu do 3d, ale nie pamiętam jak to się fachowo nazywało, ale zupełnie inaczej wygląda niż na standardowym usg.Gyncentrum - w Katowicach na Żelaznej![]()
Na szczęście to nie aż taka duża różnica chociaż wiadomo, szkoda kasy.Z fotelikiem 1399,00
Kurna to przepłaciłam [emoji23]
Ja byłam w 3 sklepach to 3w1 mieli za 1600-1750 nawet nie wiem skąd ta rozbieżność w cenach
Na Allegro 1549,00 ale chciałam na żywo pojeździć i zobaczyć
Ok ogarnęłam restauracjęJutro jeszcze ciasto do pracy trzeba zamówić
Najlepsze, że będzie go na 3x więcej osób niż gości
![]()
Liczę, że też szybko zleciTydzień do ślubu, w przyszły czwartek muszę iść na morfologię i tsh, potem 4 dni M będzie w domu to coś porobimy, może uda się gdzieś wyskoczyć, 25.04 mam endo, potem 26.04 wizyta u gina i w pierwszym tygodniu maja zaczynami ocieplanie fundamentów, więc grafik mamy zapchany [emoji85]
Tak, poprzednie też miałam tamPoprzednie wizyty też tam miałaś? Widziałam jakaś reklamę ich sprzętu do 3d, ale nie pamiętam jak to się fachowo nazywało, ale zupełnie inaczej wygląda niż na standardowym usg.
No niestety ale nie ma szansBrawo Ty..!
O kurde, busy time..! Nieźle że do ślubu tylko tydzień... strasznie jestem ciekawa jak będziesz się prezentować "w całości". Rozmawiałaś o tym makijażu? Jak z butami?
Ooo właśnie o to mi chodziłoTak, poprzednie też miałam tam
Reklamy nie widziałam żadnej, ale sprzęt mają niezły, to fakt
Z drugiego prenatalnego:
Zobacz załącznik 846391