reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam was dziewczynki.Forum czytam od dawna ale dopiero teraz odważyłam się napisać i podzielić się swoją historią.Tak jak wy wiele przeszłam ale postanowiłam że będę walczyć mimo moich41 lat.Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych (naturals).Usunięte jajowody i jeden jajnik.Podchodziłam do in vitro dwa razy z niskim amh 0,2.Przy pierwszym tylko trzy zarodki.Dwa podane.Beta zerowa.Przy drugim cztery zarodki.Dwa podane.Dwa nie przetrwały.Ciąża biochemiczna.Teraz podchodzę z kd.Jak endo będzie ok to 23transfer.Leczę się Invimed Wrocław u dr.G.Wcześniej byłam u dr.Ż.ale od niego brak konkretów i podejście do pacjenta masakra.Mam nadzieję że pomimo długoletniej walki my wszystkie doczekamy sie upragnionego potomstwa.Życzę wam tego i sobie z całego serca.Czy mogę do was dołączyc i wspierać się nawzajem?

reklama
Witam was dziewczynki.Forum czytam od dawna ale dopiero teraz odważyłam się napisać i podzielić się swoją historią.Tak jak wy wiele przeszłam ale postanowiłam że będę walczyć mimo moich41 lat.Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych (naturals).Usunięte jajowody i jeden jajnik.Podchodziłam do in vitro dwa razy z niskim amh 0,2.Przy pierwszym tylko trzy zarodki.Dwa podane.Beta zerowa.Przy drugim cztery zarodki.Dwa podane.Dwa nie przetrwały.Ciąża biochemiczna.Teraz podchodzę z kd.Jak endo będzie ok to 23transfer.Leczę się Invimed Wrocław u dr.G.Wcześniej byłam u dr.Ż.ale od niego brak konkretów i podejście do pacjenta masakra.Mam nadzieję że pomimo długoletniej walki my wszystkie doczekamy sie upragnionego potomstwa.Życzę wam tego i sobie z całego serca.Czy mogę do was dołączyc i wspierać się nawzajem?

Cześć, zapraszamy. :)

Będę miała zapewne ok. 27.04. transfer, również w tej klinice ale u innego lekarza. ;)

Kolejna pacjentka dr G :) super 3 mam kciuki za jego dobra rękę ;)

Kuzwa cieszcie sie dziewczyny, bo ja "na co dzien" mam E... a przy lekach F... (chociaz nie wiem o co kaman z tymi rozmiarami bo kol z pracy zamawia na contri i bierze rozmiary DD a ma wieksze cyce ode mnie... ja mam sprawdzone cyckonosze z triumpha, wiec wole zabulic ale za to nosi sie elegancko i cyce czuja, ze zyja:p)

O mamy ten sam rozmiar biustu :p i ja tez tylko triumph! Wszystko ladnie trzyma:)

Kucia amh 0.9. Ja tam z ta endonetrioza to nie wierze w nia. Na zadnej laparoskopii nie wyszla. To lekarz sie upiera, ze jak jest plyn to jest endomenda. Nawet nie chodzi o amh tylko lewy jajnik tragedia moze dlatego taka d wyszla a prawy pracuje. Mialam juz stymulacje i byly 3 pecherzyki i wszystkie pekly i nic zero null(starania naturalne). Ogolnie to w srodku wyglada to zle. Lekarz od razu powiedzial, ze jestesmy trudnym przypadkiem
Ja mam endomende i amh 1.8. U mnie nie pekaly pecherzyki... ale komorki jajowe osob z endomenda o wiele gorzej sie implantuja wiec to moze byc przyczyna niepowodzen naturalnych u Ciebie.
Zbadaj ca125 - jesli wyjdzie znacznie podwyższone to znaczy ze masz endometrioze.
I ja na Twoim miejscu zasiegnelabym opinii innego lekarza. Kolezanka bertha tez byla w novum i tez ja Lewy namawial na cykl naturalny itp. Poszla do wroclawia i tam jest normalnie stymulowana.
Zmien klinike.

Barburka dzieki lekarzowi z invimed mam zanizone ahm, takze tam sie nie wybieram.

@dżoasia amh niskie bo mialam dwustronna laporoskopie.

Strasznie boli mnie dzis ten lewy jajnik i do tego mam zapalenie pecherza.

@Murawa w kd przerazaja nas koszty.

Maz chce probowac w Poznaniu w medart

Wieeem,że koszta ogromne...ale-każda stymulacja I transfery też ...Temat do przemyślenia...Na pewno jak radzą dziewczyny bym się jeszcze stymulowala.

reklama
Wiem ze na ulotce jest napisane ze szkodliwe dla maluszków, a kiedyś gdzieś czytałam żeby uważać w ciąży. No tak te świństwa które mamy na codzień pewnie są gorsze ale ja spie z psem on zawsze przy brzuchu i już zaczynam się nakręcać ...
Ja używałam dla pieska kropelek koszt około 70 zł za malutenka tubke ale warto bardzo pies nigdy nie miał pchel ani insektow.Weterynarz poleci

Do góry