redferrari
Fanka BB :)
Powtarzaj i ciesz sięOd 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtarzaj i ciesz sięOd 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Odbija odbiha po omedze. TranikKtóra? [emoji23] żadna mi się nie odbija ryba
też to mam i mi przeszkadza - jedyne wyjście to łyknąć przed snem i przespaćOdbija odbiha po omedze. Tranik. Ale mi nie przeszkadza
Ja jeszcze się muszę dietować, żeby dupka zmalała bo Pan doktor twierdzi, że to może pomoc, więc teraz gotuję obiady oddzielnie dla siebie i węża-męża, a jeszcze mi wąż-mąż potrafi zjeść swój i mój, ręce odpadająale go kocham cóż
![]()
Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
Dziękuję .
Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
@Plum1986 to trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udalo. Kiedy testujesz? 24 czy wcześniej?![]()
@limoncia1 gratulacje!!! 6dpt? to szybko robiłaś betę-mi lekarz kazał dopiero w 10 dpt, bo brałam ovitrelle i mówi, ze wynik wcześniej może być nieprawdziwy. a Ty brałaś ovitrelle?Od 6 dpt to była 7 beta a mam zamiar powtórzyć jeszcze za tydz w piątek i w następna środę 25.04
@Plum1986 no ja właśnie też, najchętniej zrobiłabym już za tydzień, ale lekarz twierdzi, że po ovitrelle wynik może być zaklamany