Margana
Fanka BB :)
O matko wspolczuje. Oby przeszlo szybko!Mój od piątku gorączka i biegunka, ledwo zipie. Chyba przez zęby, bo dolne dwójki się przebiły dziś rano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko wspolczuje. Oby przeszlo szybko!Mój od piątku gorączka i biegunka, ledwo zipie. Chyba przez zęby, bo dolne dwójki się przebiły dziś rano.
Ja mam w przyszłym tygodniu wizyte inadzieję że szyjka się trzyma [emoji4]Oj Ty to juz chyba masz te bole na stale[emoji53] Oby tylko gorzej nie bylo.
Ja mam jutro dzwonic do gina zeby sie umowic na ktg.
O matko biedne te dzieciaczkiMój od piątku gorączka i biegunka, ledwo zipie. Chyba przez zęby, bo dolne dwójki się przebiły dziś rano.
Do mojej jeszcze 10 dniJa mam w przyszłym tygodniu wizyte inadzieję że szyjka się trzyma [emoji4]
Ja przez to, że ciąża nieplanowana, trochę bardziej muszę to oswoić, no i przez to nie mogę sobie pozwolić na taryfę ulgową, bo w wielu kwestiach jesteśmy nieprzygotowani.Ja weszłam na tryb, że trzeba ją przetrwać [emoji5] nie przeszkadza mi, że nie mieszczę się w ciuchy, że mam ograniczona mobilność ale donosić, urodzic i wolę miec dzidzię na świecie
Na pewno trzyma[emoji4]Ja mam w przyszłym tygodniu wizyte inadzieję że szyjka się trzyma [emoji4]
RozumiemJa przez to, że ciąża nieplanowana, trochę bardziej muszę to oswoić, no i przez to nie mogę sobie pozwolić na taryfę ulgową, bo w wielu kwestiach jesteśmy nieprzygotowani.
Chyba , że czapeczka taka z dziurkami. Nie wiem, myślałam do ochrony uszekKlaudia czapka w sierpniu?! Chyba, ze masz na mysli oslone przed sloncem? Ale to i tak noim zdaniem lepsza parasolka niz spocona glowka.