reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Paula, dawaj znać z oddziału [emoji4]

Ja po owulacji, starania weekendowe mnie wymęczyły :D teraz czekamy [emoji6] ale w nocy się obudziłam z myślą że nigdy nie będę mieć dziecka, nie wiem o co chodzi...

Siedzę i czekam na izbie na informacje, czy w ogóle mnie przyjmą, bo nie ma miejsc. Oni czekają na wieści z oddziału, czy kogoś wypisują i zwolnią się łóżka. Masakra. Siedzę i czekam od 8.30, a nawet nie mam pewności. Jeszcze kobitki, co poprzychodziły po mnie już są przyjęte, a ja czekam...

Siedzę i czekam na izbie na informacje, czy w ogóle mnie przyjmą, bo nie ma miejsc. Oni czekają na wieści z oddziału, czy kogoś wypisują i zwolnią się łóżka. Masakra. Siedzę i czekam od 8.30, a nawet nie mam pewności. Jeszcze kobitki, co poprzychodziły po mnie już są przyjęte, a ja czekam...
O a czemu to tak? Ty powinnaś być pierwsza

Paula oby wszystko dobrze i lekko poszło [emoji106][emoji3]Ja Was czytam raz na jakiś czas... siedzę w domu spojenie rozeszło mi się na 10 mm sugerują Cc ja wolałabym naturalnie ...Mam kilka kartonów ubranek ale po zeszłorocznej stracie teraz nie mam odwagi nawet tego pooglądać wiec nie wiem w sumie co mam a czego mi brakuje ...
Który tc u Ciebie?

O a czemu to tak? Ty powinnaś być pierwsza
No, jak widać inni mają poważniejsze problemy. Na chwilę obecną nawet nie wiadomo czy mnie przyjmą, bo nie ma miejsc. Od piątku jestem codziennie tu na izbie. Już w piątek miałam zostać, ale nie było miejsca, to samo w sobotę i w niedzielę. A dzisiaj usłyszałam, że zrobią KTG (jestem już po), usg i może konsultacje i wrócę do domu, albo mogę sobie spróbować do innego szpitala pojechać.

reklama
No, jak widać inni mają poważniejsze problemy. Na chwilę obecną nawet nie wiadomo czy mnie przyjmą, bo nie ma miejsc. Od piątku jestem codziennie tu na izbie. Już w piątek miałam zostać, ale nie było miejsca, to samo w sobotę i w niedzielę. A dzisiaj usłyszałam, że zrobią KTG (jestem już po), usg i może konsultacje i wrócę do domu, albo mogę sobie spróbować do innego szpitala pojechać.
O masz... i co będziesz robiła?

Do góry