Margana
Fanka BB :)
Bo M w maju zawsze ma wiecej roboty, czesto musi dluzej zostawac w pracy i weekendy tez pracujace. A odebranie corki z przedszkola zajmuje mi 3 godziny z przesiadkami[emoji53]Czekaj czekaj, czemu akurat maja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo M w maju zawsze ma wiecej roboty, czesto musi dluzej zostawac w pracy i weekendy tez pracujace. A odebranie corki z przedszkola zajmuje mi 3 godziny z przesiadkami[emoji53]Czekaj czekaj, czemu akurat maja?
Bo M w maju zawsze ma wiecej roboty, czesto musi dluzej zostawac w pracy i weekendy tez pracujace. A odebranie corki z przedszkola zajmuje mi 3 godziny z przesiadkami[emoji53]
No, dokladnie. M jest szefem kuchni.O fak :/ to faktycznie będziesz miała niezłe maratony... maj ze względu na komunie pewnie?
Zobacz załącznik 847699Zobacz załącznik 847701
Zobacz załącznik 847702
Byliśmy na usg, wszystko jak najbardziej Ok i ogólnie wiek pokrywa się z OM. Waga prawie 800gr. Max główka do góry, wiec wciąż się kręci- bo ostatnio był do dołu. Wszystko było super widać i super dał się pomierzyć![]()
Nie przejmuj się kochana :* jesteś w ciąży i nosisz nowe zdrowe ukochane życieAkurat bardzo mila jest. A ja po prostu tak wygladam[emoji20] Z corka tez tak bylo.
Wiem, dzieki.Nie przejmuj się kochana :* jesteś w ciąży i nosisz nowe zdrowe ukochane życiedo formy wrócisz po
![]()
SuperCzesc dziewczyny! [emoji4]troche mnie tu nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic tego co tu naprodukowalyscie,ale mam nadzieje ze u Was i dzidziusiow wszystko ok! [emoji4] pochwale sie,ze zniknelam, bo pochlonęły mnie przygotowania do swojego ślubu i jestem wreszcie szczesliwa mężatka! Miłego wieczoru dla wszystkich i dużo kopniaków od naszych malych cudów! [emoji4][emoji4][emoji4]
Jeśli chodzi o chodzenie, to też duży wpływ rozluźnienia więzadeł, ścięgien itd [emoji6]Oj to fakt, wszystko idzie w przód co skutkuje chodzeniem jak pingwinokaczka ;D
To naprawdę nie zazdroszczęBo M w maju zawsze ma wiecej roboty, czesto musi dluzej zostawac w pracy i weekendy tez pracujace. A odebranie corki z przedszkola zajmuje mi 3 godziny z przesiadkami[emoji53]