Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
słodko wygląda, uwielbiam psiaki <3Mój wielkopolski piesio nie odstępuje mnie dziś na krok![]()
Absolutnie się tym nie przejmuje,tylko wciąż jeszcze zadziwia mnie złośliwość ludzkaZupełnie nie przejmowałabym się takimi tekstami.\mój brzuszek moje dziecko moja sprawa![]()
złośliwość ludzka nieraz nie ma granic, niestetyAbsolutnie się tym nie przejmuje,tylko wciąż jeszcze zadziwia mnie złośliwość ludzka![]()
Współczuję, trzymaj się jakoś i oby szybko Wam przeszłoCześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
Dużo zdrówka [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
O żesz... Współczuję przebojów... [emoji20]Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
GrarulujeHej,ja już nie śpię od 5 ,zamiast wykorzystać że wszyscy śpią cisza... To ja wyspana ;/
A po południu będę nieprzytomna
Ani_anita mam nadzieję że grupa żołądkowa już przeszła i da Ci spokoju
I witam się w rozpoczetym 30 tyg!!![]()