jasani
Fanka BB :)
Widzę sukienka z h and mZobacz załącznik 848596
Piekne macie brzuszki
Zadko do Was wpadam ale tez Wam zostawie troche „zarazkow” ciazowychU nas leci 28tc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę sukienka z h and mZobacz załącznik 848596
Piekne macie brzuszki
Zadko do Was wpadam ale tez Wam zostawie troche „zarazkow” ciazowychU nas leci 28tc
![]()
Szczerze to nie pamietam juz. A mocno jestes przeziebiona? Ja bym tam do prokocimia zadzwonila zapytac bo juz nie jestem z tym na bierzaco i naNK sie tak do 2 tygodni czeka@misis188 ale piękny brzuś! chłonę fluidy!!
i może zacznę wąchać obce dzieci
Dziewczyny doradźcie mi. @Koniczyna82 @misis188 @gosia321 @dżoasia i inne, które robiły immunologię. W czwartek 26.04 mam mieć badania immuno. Przeróżne immunofentotyp, ana, cytokiny, kiry, allomlr, komórki NK. Na to ostatnie nie dość, że czeka się dość długo na termin, to musi być w odpowiednim dniu cyklu itp więc w marcu się nie udało zgrać z moim cyklem, to czekałam do kwietnia. A teraz mnie lekko gardło boli i coś tam w nosie kręci. Żadna to wielka choroba, bo gorączki nie mam, ale przeziębienie. I jestem na rozdrożu. Nie wiem czy przeziębienie może zafałszować wyniki i powinnam wszystko przekładać znów - wszystko poza NK mogę przesunąć np o tydzień, ale NK musi być o miesiąc żeby się zgrało z cyklem (i pozwolić endomendzie niszczyć organizm o miesiąc dłużej).
Czy przeziębienie nie będzie mialo aż takiego wpływu na wyniki.
Help.
Własnie jak dzwoniłam kiedyś to mówiła "na badania przyjść zdrowa". Nie jestem mocno. Gardlo tylko drapie.Szczerze to nie pamietam juz. A mocno jestes przeziebiona? Ja bym tam do prokocimia zadzwonila zapytac bo juz nie jestem z tym na bierzaco i naNK sie tak do 2 tygodni czeka
E jak tylko Cie gardlo drapie to bym zrobila goWłasnie jak dzwoniłam kiedyś to mówiła "na badania przyjść zdrowa". Nie jestem mocno. Gardlo tylko drapie.
No własnie się czeka do 2 tygodni, ale zgrać to z dniem cyklu to tak w rzeczywistości wychodzi 3-4 tygodnie od dziś.
A mąż robił badanie fragmentacji dna nasienia? W Artemidzie tego nie zlecają, a tam miałam jedna procedurę i przeniosłam się do Invicty w Gdańsku i po badaniu była podjęta zupełnie inna procedura. A jakie masz AMH ?Hej, tak mamy jeszcze jednego. Pobrali mi 18 komórek w tym 4 puste. 6 zapłodniono, 2 zarodki.
Ja mam endometrioza na prawym jajniku, mąż nasienie z ilościa plemników na poziomie 12-14mln i ruchliwość plemników ok 40%, jak dobrze pamiętam. Problemy zatem mamy oboje.
Chodzimy do Artemidy, która nie dawno otworzyła oddział w Olsztynie.myslisz że powinnam zmienić klinikę? Czy rzeczywiście zapłodnienie 2z 6 zarodków jest aż tak niskie?