reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Żeby nie było, że nic nie robię pożytecznego tylko leżę, to się pochwalę dzisiejszym uszytkiem dla Hani ;) [emoji15]
Ręczniczek na początkowy okres - 83cm, od środka takie coś trochę miększe od froty, ale spełniające taką samą funkcję, doskonale chłonące wilgoć itd, z zewnątrz cieniutki polar ;)

Zobacz załącznik 848785Zobacz załącznik 848786

(ślady pisaka znikną za parę godzin ;))

Jejku ! Piękny ten ręczniczek:biggrin2:

reklama
A tak wgl. W tematyce imion weszłam na grudniowki i w ich pomysły na imiona... Dwie dziewczyny piszą, że jeśli chłopak to Antek a jakaś dziewczyna im odpisała, że teraz tak dużo Antkow, i tak dużo ładnych imion , nie możecie wybrać ładniejszego? Szok...

Kilka dziewczyn się na ta wypowiedź zbuntowalo... I dobrze bo dziewczyna trochę przesadzila [emoji39][emoji39]
Screenshot_2018-04-20-20-24-04.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-20-20-24-04.png
    Screenshot_2018-04-20-20-24-04.png
    51,4 KB · Wyświetleń: 319
He he, zostawmy im ich własne kłótnie :) co do popularności, to imię z pierwszej dziesiątki chyba, ale wypowiedź faktycznie niekulturalna.
Nooo mi właśnie chodzi o sposób w jaki dziewczyna się wypowiedziała [emoji39][emoji39] tym bardziej, że napisała by ktoś poszukal ładniejszego ( nawet nie rzadszego a ładniejszego a to już wgle) ... A nikt nie prosił o opinię czy ładne imię tylko pisały już swój wybór :) a w późniejszych komentarzach pisała, że "rzyga imieniem Antek" ...

He he, zostawmy im ich własne kłótnie :) co do popularności, to imię z pierwszej dziesiątki chyba, ale wypowiedź faktycznie niekulturalna.
Dokładnie [emoji106]

Jesli chodzi o wybór imienia to ja jestem chyba dziwna [emoji23]
nie mieliśmy żadnego wybranego imienia męskiego, w ogóle nad tym się nie zastanawialiśmy, a z żeńskich był tylko jeden typ: Hania ;)
Stwierdzilismy, że jeśli będzie chłopak, to wtedy będziemy się zastanawiać, ale ja i tak czułam, że to Hania ;)

Nooo mi właśnie chodzi o sposób w jaki dziewczyna się wypowiedziała [emoji39][emoji39] tym bardziej, że napisała by ktoś poszukal ładniejszego :) a w późniejszych komentarzach pisała, że "rzyga imieniem Antek" ...
To już myślę nie tyle kwestia gustu odnośnie imienia a raczej kultury osobistej itd.... Moim zdaniem pewnych rzeczy się po prostu nie pisze, nie obraża się innych forumowiczów, itd...

reklama
To już myślę nie tyle kwestia gustu odnośnie imienia a raczej kultury osobistej itd.... Moim zdaniem pewnych rzeczy się po prostu nie pisze, nie obraża się innych forumowiczów, itd...
Też tak uważam :) i byłam w wielkim szoku, że można tak się wypowiedzieć... A to chyba nawet listopadowa mama na forum grudniowek się tak wypowiadala

Do góry