reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Żeby nie było, że nic nie robię pożytecznego tylko leżę, to się pochwalę dzisiejszym uszytkiem dla Hani ;) [emoji15]
Ręczniczek na początkowy okres - 83cm, od środka takie coś trochę miększe od froty, ale spełniające taką samą funkcję, doskonale chłonące wilgoć itd, z zewnątrz cieniutki polar ;)

20180420_181446-800x600.jpg
20180420_181433-800x600.jpg

(ślady pisaka znikną za parę godzin ;))

Załączniki

• 20180420_181446-800x600.jpg
    20180420_181446-800x600.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 273
  • 20180420_181433-800x600.jpg
    20180420_181433-800x600.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 287
reklama
No ja juz parę razy usłyszałam że Maks też jak dla psa :D w takim razie chce mieć inne dla dziecka jak dla "psa" bo mi się podoba :D Maksie to bardzo pozytywne chłopaki :)

Mam kolegę Maksa który sam tak o sobie mówi, że takie psie imię :D Ale mi się podobało już jak byłam w ciąży z Franem, tyle że jego tacie się nie podobało- bo kiedyś miałam chłopaka, który tak się nazywał... Eh.

Mój M też ma oryginalne i pierwszy raz w życiu takie słyszałam :D więc jak kiedyś dojdzie do zmiany nazwiska to z oryginalnego na oryginalne :D

Nooo ja też mam takie, że poza rodziną nie spotkałam nikogo "obcego" mającego takie samo. Ale to moje panieńskie i chyba po rozwodzie po prostu do niego wrócę.

tez tak mysle, najbrzydsze imie bedzie piekne jak sie osoba je noszaca spodoba! niestety w druga strone tez to dziala...

To racja. I to samo powtarzam co @Karrrina że orientujesz się ilu osób nie lubisz jak szukasz imienia dla dziecka :D

Po tym się poznaje biegaczki [emoji23]

...i tenisistki.. i golfistki :D :D Tata Franka gra w golfa ,kiedyś profesjonalnie grał, teraz amatorsko, ale całe lato białe stopy :) I jak polecieliśmy na honeymoon do Tajlandii i wyszedł na plażę to dostał od razu poparzenia stóp...

Do góry