Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ta zwykła bo niestety mojemu nieudalo się nigdzie dostać smakowej , ale zatykam nos po lyku wypuszczam powietrze i żyje [emoji16]A melisę już masz smakową, czy nadal się meczysz ze zwykłą?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ta zwykła bo niestety mojemu nieudalo się nigdzie dostać smakowej , ale zatykam nos po lyku wypuszczam powietrze i żyje [emoji16]A melisę już masz smakową, czy nadal się meczysz ze zwykłą?
Muszę mojego przekonać , że to imię jest ładniejsze [emoji16][emoji16][emoji16] jako argument podam, że jak narazie na forum 1:0 dla Lenki@SzczęśliwaCiężarna mi się Lenka bardziej podoba![]()
No ja właśnie mojego do Maksymiliana też przekonałamMuszę mojego przekonać , że to imię jest ładniejsze [emoji16][emoji16][emoji16] jako argument podam, że jak narazie na forum 1:0 dla Lenki
No ja właśnie mojego do Maksymiliana też przekonałam![]()
Na oczka spanielka go weźZobacz załącznik 848706 mój jest w pracy [emoji1] rozpoczelam akcje przekonywujaca (biorę na litość)... Zależy mi żeby też był za ... Bo początkowo on miał wybrać dla chłopca a ja dla dziewczynki , ale w końcu to też jego dziecko [emoji16][emoji16]
Mi się Maksiu bardzo podoba [emoji16][emoji16] mój siostrzeniec (13lat) ma tak na imię [emoji16] jest bardzo ładne w każdym wiekuNo ja właśnie mojego do Maksymiliana też przekonałam![]()
Czasami jeszcze coś kręci nosem ale wiem że już tak zostanie i Maksiu zostanie MaksiemMi się Maksiu bardzo podoba [emoji16][emoji16] mój siostrzeniec (13lat) ma tak na imię [emoji16] jest bardzo ładne w każdym wieku
Mój Lucek śpi więc nie mam jak zrobić zdjęcia oczu [emoji16][emoji16] mogę ewentualnie napisać , że Lucio bardzo prosi bo chce by miała imię na ta sama literę co on [emoji23][emoji23]Na oczka spanielka go weź![]()
Zapytaj go w łóżku o zdanie [emoji23] na pewno będzie mu się podobać każde które wybierzesz [emoji16]Zobacz załącznik 848706 mój jest w pracy [emoji1] rozpoczelam akcje przekonywujaca (biorę na litość)... Zależy mi żeby też był za ... Bo początkowo on miał wybrać dla chłopca a ja dla dziewczynki , ale w końcu to też jego dziecko [emoji16][emoji16]
Miałam na myśli twoje oczka jako oczka spanielka hehehMój Lucek śpi więc nie mam jak zrobić zdjęcia oczu [emoji16][emoji16] mogę ewentualnie napisać , że Lucio bardzo prosi bo chce by miała imię na ta sama literę co on [emoji23][emoji23]