reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

No tylko ja i tak i tak biorę 600mg dziennie , lekarka kazała wrócić do tej dawki ale kuzwa sobie stres zafundowalam Chryste Panie nawet sobie niewyobrażasz [emoji33] dobrze że w ogóle się zoorientowałam..jakby ktoś tak mówił o odmozdzeniu...to jestem na podium[emoji16]
Ważne, że się zorientowałaś, i że to lek, którego przedawkowanie nie jest niebezpieczne... Choć stresu nie zazdroszczę...
Będzie dobrze [emoji106]

reklama
Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Nie pomoge, bo wybralam jedno z tych pozostslych czterech[emoji23]
Ale z tych dwoch oba mi sie podobaja tak samo[emoji3]

Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Ah...i zalezy co dla Was jest wazne. Oczywiscie poza tym zeby bylo ladne[emoji3] Bo dla mnie liczy sie tez to zeby bylo duzo zdrobnien.

Nie pomoge, bo wybralam jedno z tych pozostslych czterech[emoji23]
Ale z tych dwoch oba mi sie podobaja tak samo[emoji3]
Hehe wieem [emoji16][emoji16] to które dla mnie jest bezkonkurencyjne jest za częste... Drugie tylko mi się podoba... [emoji16][emoji16] a ja w ciąży jestem jak horagiewka na wietrze [emoji16][emoji16][emoji16]

Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym

Ah...i zalezy co dla Was jest wazne. Oczywiscie poza tym zeby bylo ladne[emoji3] Bo dla mnie liczy sie tez to zeby bylo duzo zdrobnien.
Dla mnie też to jest ważne [emoji16][emoji16] u Oliwki nie podobają mi się zdrobnienia pochodzące od imienia Ola typu "Oli" [emoji16][emoji16] no i śmieje się do mojego, że jak będę przygotowywala kąpiel dla małej i krzykne "przynieś Oliwke" to nie będzie wiedział która [emoji23][emoji23] imię Lenka podoba mi się bo jest dużo zdrobnien, które pasują mi do maleństwa [emoji16][emoji16] a Oliwka to już tak ładnie jak jest taka 9 latka [emoji16][emoji16]

reklama
Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym
Ja nie umiem oddać sprawy losowi [emoji23][emoji16][emoji16] za ważna decyzja... Byłoby łatwiej, ale nie umiem choć probowalam się przekonać do tego pomysłu

Do góry