reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

I Azor :D no chociaż zdarzają się jak widać Zbyszki i Czesie hehehe
Hehehe [emoji16][emoji16] takie stare imiona i śmieszne są ok dla zwierzaków [emoji16][emoji16] co innego gdy ktoś daje piękne imię na czasie dla zwierzaka [emoji16][emoji16] znam babeczkę, która ma syna a zawsze chciała córkę i dała psu na imię Tosia [emoji39][emoji23][emoji23] a to takie ładne imię...

reklama
Hehehe [emoji16][emoji16] takie stare imiona i śmieszne są ok dla zwierzaków [emoji16][emoji16] co innego gdy ktoś daje piękne imię na czasie dla zwierzaka [emoji16][emoji16] znam babeczkę, która ma syna a zawsze chciała córkę i dała psu na imię Tosia [emoji39][emoji23][emoji23] a to takie ładne imię...
Jeśli o imiona chodzi to często spotykam się z tym że jak się przedstawiam to po chwili słyszę pytanie czy to moje prawdziwe imię czy ksywa :o nazwisko też mam dobre hehehe to już w ogóle pytają czy Polka :D

Jeśli o imiona chodzi to często spotykam się z tym że jak się przedstawiam to po chwili słyszę pytanie czy to moje prawdziwe imię czy ksywa :o nazwisko też mam dobre hehehe to już w ogóle pytają czy Polka :D
Noo oryginalne, ale już nie aż tak jak kiedyś [emoji16][emoji16] mama miała dobry gust [emoji16][emoji16] a nazwisko fakt ciekawe

Noo oryginalne, ale już nie aż tak jak kiedyś [emoji16][emoji16] mama miała dobry gust [emoji16][emoji16] a nazwisko fakt ciekawe
Mój M też ma oryginalne i pierwszy raz w życiu takie słyszałam :D więc jak kiedyś dojdzie do zmiany nazwiska to z oryginalnego na oryginalne :D

Mój M też ma oryginalne i pierwszy raz w życiu takie słyszałam :D więc jak kiedyś dojdzie do zmiany nazwiska to z oryginalnego na oryginalne :D
Nie odczujesz różnicy [emoji16][emoji16] moja jedna siostra nie wzięła nazwiska męża bo ma brzydkie - żylak ... A druga wzięła i to z chęcią bo brzmi jak dawne nazwiska - Pozdrowicz [emoji16]

Nie wiem sama[emoji53] Ten brzuch coraz bardziej sie napina. Czekam juz na to ktg i mam nadzieje, ze sie okaze, ze to zwykle skurcze przepowiadajace.
Poza tym jakas taka slaba jestem, tylko bym spala[emoji53]
Trzymam kciuki za ktg [emoji110][emoji110][emoji110]

A co do osłabienia - może zrób przy okazji poziom D3? Biorąc 2tys j (pregna plus) poziom w dwa miesiące poleciał mi z 25 na 15... A takie zmęczenie i osłabienie to częste objawy.... [emoji15]

Nie odczujesz różnicy [emoji16][emoji16] moja jedna siostra nie wzięła nazwiska męża bo ma brzydkie - żylak ... A druga wzięła i to z chęcią bo brzmi jak dawne nazwiska - Pozdrowicz [emoji16]
A jak brzmi Derbisz :D??? mi się podoba i mówię że noszę małe Derbiszątko hehe

reklama
Do góry